Featured Posts

16/2/11

Να γιατί μας πολεμούν εχθροί και «φίλοι»: «Καθημερινή»: «Το καρκίνωμα εξαπλώνεται», Του Διονύση Γουσέτη:


 
«…Να δείτε που στο τέλος, ο «απηυδισμένος λαός» θα καταφύγει την άκρα Δεξιά, ελλείψει άλλου αντικαρκινικού φαρμάκου. Ήδη το φάρμακο δοκιμάστηκε στις δημοτικές εκλογές. Η Χρυσή Αυγή έλαβε περίπου όσες ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσωπείται ισότιμα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.» Διονύσης Γουσέτης, «Καθημερινή»
Το παραπάνω είναι απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες στην εφημερίδα Καθημερινή και είναι η απάντηση στο γιατί γίνεται τόσο σκληρός και ανελέητος πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό δημοσίευμα, που υπονοεί, υπαινίσσεται ή με μισόλογα αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει «φασιστικός κίνδυνος» για την χώρα. Όσο και εάν τα κανάλια το κρύβουν και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το “θάβουν” όσο πιο βαθειά μπορούν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί μία πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα του 2011!
Είναι το αποκούμπι πολλών συμπατριωτών μας για να ξημερώσει μια άλλη ημέρα στην αγαπημένη μας Πατρίδα. Αυτό δυσαρεστεί σφοδρά τόσο τους ψευτοεθνικιστές του κόμματος Καρατζαφέρη, που βλέπουν ότι εκτός από την γενικότερη κομματική ζημία που θα υποστούν, τίθεται και θέμα της προσωπικής εκλογικής τους πελατείας, αλλά και τους νεοπατριώτες της νέας Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να μας πουν ότι ένα κόμμα εξ ίσου συνένοχο (τουλάχιστον στα εθνικά θέματα) με το ΠΑΣΟΚ για τον κατήφορο της Πατρίδας μας, θα μας σώσει… Κυρίως θίγονται αυτοί οι οποίοι με το αζημίωτο πουλάνε στην νέα Νέα Δημοκρατία «ακροδεξιό νταβατζιλίκι» κι έχουν δώσει υποσχέσεις ότι θα τους φέρουν ψήφους από τον Καρατζαφέρη. Μόνο που αυτοί οι ψήφοι δεν πάνε στην Ν.Δ.!
Με απλά λόγια, αυτό που ενδιαφέρει τους πολιτικάντηδες είναι οι ψήφοι και για τον λόγο αυτό τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή η οποία πλέον δεν είναι ούτε «τα παιδιά», τα οποία όπως έλεγαν «συμπαθούν», αλλά μία υπαρκτή πολιτική κατάσταση.

Υ.Γ.: “Την στροφή της κοινωνίας σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης αποτυπώνει έρευνα της ALCO, καθώς η πλειοψηφία των πολιτών, δείχνει να υιοθετεί σκληρή στάση. Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο “Πρώτο Θέμα”, στο ερώτημα για το μέλλον των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, το 87% απαντά ότι θα πρέπει να απελαθούν και μόλις το 7% ότι θα πρέπει να νομιμοποιηθούν. Για το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένεια και δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες μόνο με τυπικές προϋποθέσεις το 69% των πολιτών, διαφωνεί και το 21% συμφωνεί. Μάλιστα, η άρνηση στην απονομή ιθαγένειας δεν είναι υψηλοί μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας (86%), αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (64%).”
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: