Featured Posts

20/2/11

Ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών προωθεί η κυβέρνηση


 
Βγαίνουν στα κανάλια υπουργοί της κυβερνήσεως Τζώρτζ και ούτε λίγο, ούτε πολύ παριστάνουν τους «λαθρομεταναστοφάγους». Μόνο κουκούλες της Κου-Κλούξ-Κλάν δεν έχουν φορέσει… Στην πραγματικότητα ούτε θέλουν, ούτε σκοπεύουν να κάνουν ΤΙΠΟΤΕ. Απλά έρχονται εκλογές και σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 87% των ερωτηθέντων απήντησε ότι επιθυμεί ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ των λαθρομεταναστών.
Ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την νομιμοποίηση και την χορήγηση άδειας παραμονής σε λαθρομετανάστες ετοιμάζεται να προωθήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας, Άννα Νταλάρα.
Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις της τα νέα αυτά μέτρα στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους λαθρομετανάστες, τους οποίους χτυπά η οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα θα προωθηθεί μείωση του απαιτούμενου για άδεια παραμονής αριθμού ενσήμων, με συνέπεια να πάρουν άδεια παραμονής μισό εκατομμύριο επιπλέον λαθρομετανάστες, πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις της υφυπουργού.
Μιλώντας για το θέμα του ασύλου η υφυπουργός κατέδειξε, ουσιαστικά, το ότι οι κυβερνώντες μας λέγοντας: «Θα πάρεις άσυλο ή δεν θα πάρεις; Αν πάρεις, είναι διεθνής νόμος. Αν δεν πάρεις, υπάρχουν δύο κατηγορίες. Ή δύνασαι να απελαθείς λόγω των νόμων ή δεν είναι δυνατή η απέλαση». Με δεδομένο τον αριθμό λαθρομεταναστών που έχουν απελαθεί από την στιγμή που ξεκίνησε το πρόβλημα και με τα στημένα περιστατικά “λιποθυμιών” στο μέγαρο “Υπάτια” να είναι ακόμα νωπά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι σύμφωνα με τους κυβερνώντες η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών είναι μονόδρομος, απλά προσπαθούν να το περάσουν επικοινωνιακά στον Ελληνικό Λαό.

Η ερώτηση που καλείται να θέσει ο κάθε Έλληνας στον εαυτό είναι: Ποια βοήθεια πήρε ο ίδιος από το Ελληνικό Κράτος, λόγω της οικονομικής κρίσης; Οι λαθρομετανάστες πάντως πήραν και είναι ακόμη η αρχή.


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: