Featured Posts

27/2/11

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΩΣ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ) ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ


  • Στόχος η Κρήτη. Μιας και η οπλοφορία στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
  • ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ
  • Πού αποσκοπεί ο "αφοπλισμός" της Κρήτης. Διότι δεν τους έπιασε ξαφνικά το… ενδιαφέρον για την ασφάλεια μας και για να μην… αλληλοπυροβολούμαστε.
  • Οι μισοί Κρητικοί θα πάνε φυλακή για ένα κειμήλιο;
  • Στο «άντρο» της οπλοκατοχής την Κρήτη, η τροπολογία που κατέθεσε προχθές στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας (;) του Πολίτη για μεταβολή της οπλοφορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα  (λες και οι εγκληματίες θα «κολώσουν» με τον νέο νόμο). Εκτιμάται ότι θα συναντήσει σθεναρή αντίσταση.
  • Σε εξέλιξη σχέδιο με στρατηγικό βάθος για τη μετατροπή της Κρήτης σε ξεχωριστό "κράτος" για να αποθηκευτούν τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ μακριά από την Μ. Ανατολή.
  • Το θέμα για πολλούς ακόμη παραμένει σενάριο φαντασίας αλλά μην  ξεχνάμε ότι και για Αιγαίο και Θράκη πριν 10-15 χρόνια ήταν σενάριο φαντασίας αυτό που συμβαίνει σήμερα!


Είναι δύσκολο να γράψει κανείς για το τι θα συμβεί στην Κρήτη. Το θέμα είναι υψίστης εθνικής σημασίας και απαιτεί λεπτότατους χειρισμούς. Για το καλό της πατρίδας μας έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
1. Από τον Ιανουάριο του 2008 στην Αμερικανική βάση της Σούδας άρχισε να λειτουργεί ένα νέο κέντρο εκπαιδεύσεως του ΝΑΤΟ, το κέντρο εκπαιδεύσεως ναυτικής αποτροπής. Πρόκειται για ένα πολυεθνικό διακλαδικό κέντρο στο οποίο συμμετέχουν μέχρι και άνδρες του Λιμενικού Σώματος αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας. Αποστολή του, η εκτέλεση νηοψιών και η αντιμετώπιση θαλασσίων ασύμμετρων απειλών. Αντικείμενά του, η διακίνηση ναρκωτικών, η λαθρομετανάστευση, το λαθρεμπόριο, οι απαγωγές, η τρομοκρατία, η παράνομη εμπορία όπλων.
2. Από το 2003 η φρουρά της νήσου (5η μεραρχία πεζικού) μειώθηκε δραστικά σε ταξιαρχία. Η δε 1η μοίρα αλεξιπτωτιστών με έδρα στα Χανιά αρχικώς ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ στην συνέχεια «περιορίστηκε».
3. Σε πλήρη γνώση των αξιωματικών μας από την άλλη, βρίσκονται σχέδια των Τούρκων που προβλέπουν αεραπόβαση στρατευμάτων με ελικόπτερα και ρίψη αλεξιπτωτιστών στο νομό Λασιθίου και απόβαση πεζοναυτών στον νομό Ηρακλείου.
4.Εδώ και χρόνια, διάφορες «προσωπικότητες» όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο πρώην υπουργός εμπορικής ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής (και όχι ΑΙΓΑΙΟΥ πλέον) Γεώργιος Βουλγαράκης, αγωνίζονται με σφοδρότητα για να αφοπλιστούν ΟΛΟΙ οι Κρήτες.
5. Από το 1976, αλλά πρόσφατα σε έξαρση εκ νέου, παρατηρείται δραστηριότητα διαφόρων κινήσεων "αυτονομιστικού" χαρακτήρα στη νήσο Κρήτη.
6.Με ταχύτατους ρυθμούς προωθήθηκε το σχέδιο Καλλικράτης. Η Κρήτη από 4 νομούς γίνεται ουσιαστικά «ένας» διευρυμένος με αυξημένες αρμοδιότητες. "Καντόνι" αυτοδύναμο ως οντότητα, όπως μας λένε...
7. Το "σενάριο" προβλέπει τη "συνδιαχείρηση", "συνεκμετάλλευση" και "συνιδιοκτησία" του ΑΙΓΑΙΟΥ με το διαμελισμένο "κράτος" της Ευρωπαϊκής Τουρκίας δυτικά του Σαγγαρίου ποταμού.
8. Συμπέρασμα 1ο: Ξεχάστε 'Έβρο, Σαμοθράκη, Ροδόπη, Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο, Λέρο, Χίο, Ψαρά, Αντίψαρα, Οινούσες, Τήνο, Πάρο, Νάξο, Θήρα, Μύκονο, Ίο, Αμοργό, Σίκινο, Σάμο, Ικαρία, Δωδεκάνησα, Ηράκλειο, Λασίθι, Κύπρο. Για βορείως του ποταμού Αλιάκμονος, "άλλου παπά Ευαγγέλιο". Για δυτικώς της Πίνδου, "τρίτου παπά…"
9. Συμπέρασμα 2ο: Επιχειρείται ο αφοπλισμός των Κρητών για να οδηγηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΝΗΣΙ στην "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ". Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, οι "μογγόλοι" θα πάνε στη λύση του "μισό-μισό". Λύση αλά "Κύπρος" δηλαδή. Διχοτόμηση της νήσου. Εξάλλου ο 25ος μεσημβρινός περνά ακριβώς στα όρια των νομών Ρεθύμνης και Ηρακλείου. Βόρεια περνά από τα όρια των νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Για να μην ξεχνιόμαστε... Υπενθυμίζουμε ότι οι τούρκοι  ναυπήγησαν αποβατικό πλοίο δεξαμενής με το οποίο θα κάνουν "δουλειά". Επειδή μάλιστα δεν "γουστάρουν" κατακτημένους πληθυσμούς, θα στείλουν τους πάντες στα Χανιά και το Ρέθυμνο. Όπως και να χει πάντως, τα κουμπούρια των ηρωικών Κρητών πρέπει να... "εξατμιστούν" από ολόκληρο το νησί και "σβέλτα". Υπάρχουν χρονοδιαγράμματα να τηρηθούν.
10ο. Διάφοροι πανέξυπνοι "άγιοι" άνθρωποι διατήρησαν - και εξακολουθούν να διατηρούν- σε ενεργό υπηρεσία κάτι αξιωματικούς (με πάρα πολύ μικρό α) στην ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι παρέδωσαν υπερταχύρυθμα φροντιστηριακά μαθήματα κατ΄οίκον σε διάφορα χωριά όπως τα Ζωνιανά για το πως κάποια καθάρματα (που παντού, σε κάθε κοινωνία μικρή - μεγάλη υπάρχουν) θα κάνουν εμπόριο ναρκωτικών ανενόχλητοι. Γιατί άραγε συνέβη αυτό;
Για δύο λόγους. Πρώτον, βραχυπρόθεσμα-μεσοπρόθεσμα, για να "χοντροκονομήσουν" σε βάρος της νεολαίας! Πολιτικοί, δικαστικοί αστυνομικοί, δήμαρχοι, νομάρχες, διάφοροι "αλητάμπουρες" που το "παίζουν" πανέξυπνοι "πιστολέρο" οι οποίοι καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τους γνήσιους, αγνούς πατριώτες Κρητικούς και κάποιοι ενσυνείδητοι αρχιπροδόταροι. Δεύτερον, μακροπρόθεσμα, για να συμβεί αυτό που συμβαίνει ήδη με τον νέο νόμο, δόθηκε η ΑΙΤΙΑ και η ΑΦΟΡΜΗ για να αναλάβει το ΚΡΑΤΟΣ τον ΟΛΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ με αφορμή τα… Ζωνιανά! Αυτός ήταν ο βαθύτερος στόχος τους!
Η Κρήτη, όσο υπάρχουν όπλα στα χέρια μας δεν αλλάζει χέρια, ούτε "πέφτει" σε εισβολείς. Ούτε με Καλλικράτηδες και "αυτονομίες" ούτε με μογγόλους πεζοναύτες. Ο μόνος τρόπος είναι ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ! Και πάλι ίσως…  Μην ξεχνάμε ότι οι Κρήτες πολεμούν και ΑΟΠΛΟΙ.
 
http://xa-kriti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: