Featured Posts

28/2/11

ΤΡΟΜΟΣ! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ


Κατ' απαίτηση ανθελληνικών εθνικιστικών οργανώσεων της Αλβανίας, που συμμερίστηκε η αλβανική κυβέρνηση, η απογραφή του πληθυσμού στην αλβανία δεν θα γίνει τον προσεχή Απρίλιο! Η πρόφαση των αλβανικών αρχών είναι πως... οι δημοτικές εκλογές που γίνονται τον... Μάϊο θα... επηρέαζαν την απογραφή και τα στοιχεία που θα συλλέγονταν!!!

Πόσο διαφορετική όμως είναι η αλήθεια... Οι ανθελληνικές οργανώσεις της Αλβανίας είχαν "μουλαρώσει" και ζητούσαν από την κυβέρνηση να αναβληθεί η διαδιακασία της απογραφής μετά τον ξεσηκωμό των Βορειοηπειρωτών και το μπουρλότο που έβαλε στην διαδικασία ο Έλληνας Πρόξενος Κορυτσάς. Έλεγαν μάλιστα πως αυτή η απογραφή έτσι όπως βλέπουν να εξελίσσεται θα αλλοιώσει τον εθνοτικό χαρακτήρα της χώρας.

Τί έβλεπαν αυτές οι οργανώσεις; Ακριβώς ότι βλέπαμε κι εμείς την περασμένη εβδομάδα όταν πρωτοσέλιδα από τον "Στόχο" επισημάναμε αυτόν τον ξεσηκωμό. Οι αλβανικές αρχές ισχυρίζονται τώρα ότι η απογραφή θα δειξαχθεί τον επόμενο Νοέμβριο.... Λες και θα αλλάξει κάτι!  www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: