Featured Posts

20/2/11

Η Ελληνίδα που πουλάει στους Τούρκους, ακίνητα στη Μύκονο

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ :

 ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Η Hurriyet στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Από την Τουρκία που είχε φύγει όταν ήταν 6 χρονών, επιστρέφει τώρα για να πουλήσει τα νησιά» γράφει ότι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Satori Real Estate που λαμβάνει μέρος στην Εκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων του Holding CNR στην Κωνσταντινουπολη για την πώληση πολυτελών κατοικιών στη Ρόδο και στην Μύκονο ειναι η Μαίρη Γεωργοπούλου.


Οπως η ίδια δήλωσε λαμβάνει μέρος στην Εκθεση για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και ότι στην ατζέντα της δεν υπάρχουν μόνο πολυτελείς κατοικίες, αλλά και εκτάσεις και επενδύσεις σε ξενοδοχεία. Η κ.Γεωργοπούλου είπε συγκεκριμενα οτι « στην περίπτωση που οι Τούρκοι επιχειρηματίες το θελήσουν, μπορώ να τους βοηθήσω για την κατασκευή ξενοδοχείων τόσο στην Μύκονο, όσο και στα άλλα νησιά.»
Επίσης είπε ότι ενδιαφέρονται για την διαπραγμάτευση στην Ελλάδα πολυτελών μονοκατοικιών στο Τσεσμέ, στην Αλικαρνασσό , στο Φετιγιέ στην Μαρμαρίδα και στην Κων/λη . Τόνισε επισης πως λαμβάνει μέρος στην Εκθεση για να συμβαλει στην διασύνδεση μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων επιχειρηματιών και πως ορισμένες ελληνικές εταιρείες της ζήτησαν να τους βρει νέους εταίρους για επιχειρήσεις με την Τουρκία. Η Γεωργοπούλου είπε ότι η κρίση δεν είχε απήχηση στα ακίνητα στην Ελλάδα και επεσήμανε πως η Τουρκία είναι μεταξύ των 20 ισχυρών οικονομιών και επειδή το αντελήφθησαν ήρθαν στην Τουρκία.
Η Sabah αναφέρεται στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Τα ελληνικά νησιά θα τα πουλήσει η Μαίρη που κατάγεται από την Κων/λη» . Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Μαίρη τα τελευταία 5 χρόνια κάνει διαπραγματεύσεις πώλησης ακινήτων που βρισκονται στην Ελλαδα, στο εξωτερικό. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις δηλώσεις της κ Γεωργοπούλου με τη επισήμανση ότι η ίδια είπε πως μεταξύ των ακινήτων που έχει στους καταλόγους της υπάρχουν και πολυτελείς κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας αλλα και τα ελληνικά νησιά αξίας μεταξύ 2,5 εκ ευρώ μέχρι 15 εκ ευρώ. Η Turkiye στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο « Η Ελλάδα που ξέχασε τα Ιμια πουλάει 598 νησιά» κάνει αναφορά στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» του οποία δημοσιεύει και φωτογραφία του αποκόμματος του σχετικού δημοσιεύματος με τίτλο «Πωλητήριο σε 598 νησιά».

http://www.elnews.gr/
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: