Featured Posts

28/2/11

Χρυσή Αυγή – Εκδήλωση: «ΟΧΙ στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο»


 
Τελέστηκε χθες, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, η οργανωτική συνδιάσκεψη του Μετώπου Γυναικών, παρουσία πολλών Συναγωνιστριών και καθορίστηκαν τα πλαίσια δράσης του Μετώπου Γυναικών. Μετά το πέρας της συνδιάσκεψης και με τους Συναγωνιστές, υποστηρικτές και φίλους πλέον παρόντες τον λόγο έλαβε η Υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών, Χρήστου Ευγενία, που ανέλυσε τους λόγους που καθιστούν την συμμετοχή στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μονόδρομο για την κάθε Ελληνίδα. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, για μια ανάλυση του νέου νομοσχεδίου, που έχει κατατεθεί ήδη προς ηλεκτρονική διαβούλευση, σχετικά με την “καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας”. Στην πραγματικότητα βεβαίως ο νόμος-έκτρωμα αποτελεί μια φανερή επίδειξη πανικού από μέρος του συστήματος εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Συζητήθηκε διεξοδικά η αντισυνταγματικότητα, ο καθαρός παραλογισμός και το ότι ουσιαστικά το νομοσχέδιο “φωτογραφίζει” την Χρυσή Αυγή. Ο νόμος αυτός ως “περίεργη” σύμπτωση αναμένεται, ασχέτως της κατακραυγής που έχει προκαλέσει στην ηλεκτρονική διαβούλευση, να περάσει από την Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να είναι ο τελευταίος νόμος που θα ψηφίσει αυτή η κυβέρνηση και με σκοπό να προλάβει ουσιαστικά το αποτέλεσμα των εκλογών. Ως απάντηση σε αυτό ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος ανήγγειλε την κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές της Χρυσής Αυγής, όποτε και εάν αυτές γίνουν, με αυτόνομο ψηφοδέλτιο, χωρίς καμμία συνεργασία, εναντίον όλων!
Ακολούθησε η προαναγγελθείσα μουσική εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας, στην οποία Συναγωνιστές και φίλοι διασκέδασαν με Εθνικιστική μουσική δίδοντας έναν καθαρό συμβολισμό απέναντι στο σύστημα και τα εκλογικά-νομοθετικά του παιχνίδια. 
Όσο μας πολεμάτε, τόσο θα το διασκεδάζουμε! 


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: