Featured Posts

17/2/11

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"!

Τη δημοσιεύουμε αυτούσια και ανώνυμη-ίσως το τελευταίο ενοχλήσει κάποιους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η στοχοποίηση:

Συνελληνεs του ελλαs - ορθοδοξια, σαs ευχαριστω διοτι δημοσιευσατε την επιστολη μου αυτουσια και σεβαστηκατε το αιτημα μου για ανωνυμια. Αυτο για μενα ειναι αποδειξη οτι δεν ειστε απατεωνεs και σαs ενδιαφερει η αληθεια και οχι ο εντυπωσιασμοs. Ξερω οτι πολλοι χρυσαυγιτεs βλεπουν την ιστοσελιδα σαs και μπορει να σαs κατηγορησουν οτι συκοφαντειτε την χρυση αυγη και οτι ειστε βαλτοι του συστηματοs, η ακομη και...τηs νεαs δημοκρατιαs !! Εγω βλεπω οτι ειστε Ελληνεs πατριωτεs και δεν χαριζεστε ουτε στην νεα δημοκρατια, ουτε σε κανεναν ανθελληνα ! 

Επειδη λοιπον πολλοι χρυσαυγιτεs τα διαβαζουν αυτα, πρεπει να καταλαβουν οτι η κριτικη που τουs κανουμε σε καποια πραγματα ειναι καλοπιστη και προερχεται απο την ειλικρινη επιθυμια μαs να δουμε επιτελουs ενα πραγματικα μεγαλο και ισχυρο εθνικιστικο κινημα στην Ελλαδα ! Η χρυση αυγη εχει αποδειξει οτι - οταν θελει - μπορει να κανει μεγαλειωδη πραγματα για την Ελλαδα, οπωs η φετινη πορεια για τα Ιμια, που συγκεντρωσε 10000 εθνικιστεs και πατριωτεs στην Αθηνα. Αν επιμεινει ετσι, δυνατα ελληνικα και εθνικα, δεκαδεs χιλιαδεs ελληνεs θα βρεθουν στο πλευρο τηs. 

Τι πιο ευκολο και ωραιο απο το να καταθεσουν ενα στεφανι στο Διστομο η στα Καλαβρυτα για τουs σφαγιασθεντεs ελληνεs; Aμεσωs θα κερδιζαν την συμπαθεια ολου του ελληνικου λαου, με δεδομενο μαλιστα το αντιγερμανικο κλιμα των ημερων μαs ! Απλη πολιτικη σκεψη χρειαζεται, τωρα που ολοι αγανακτουν με το ξεπουλημα τηs Ελλαδαs απο το ΠΑΣΟΚ στουs γερμανουs ! Επειδη δηλαδη οι γερμανοι του 1940 ηταν εθνικιστεs πρεπει να ξεχασουμε τα εγκληματα τουs εναντιον των Ελληνων;; Με αυτη τη λογικη, αs βγαλουμε και σημαιεs των γκριζων λυκων τηs τουρκιαs, αφου κι αυτοι "εθνικιστεs ομοιδεατεs" ειναι ! ΛΙΓΗ ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !! Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ εθνικιστεs και οχι γερμανολαγνοι ! 

Τι πιο ωραιο, τι πιο εντυπωσιακο απο το να βλεπουμε χιλιαδεs νεουs Ελληνεs με μια θαλασσα απο ελληνικεs και βυζαντινεs σημαιεs να φωναζουν για την Μεγαλη Ελλαδα, την Εθνικη ανεξαρτησια, την Βορειο Ηπειρο, τα Ιμια και να ψελνουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ;; Αξιζουν συγχαρητηρια στην Χρυση Αυγη οταν οργανωνει τετοιεs εκδηλωσειs και χιλιαδεs Ελληνεs θα την ακολουθησουν ΔΥΝΑΤΑ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ! Εγω ο ιδιοs που γραφω αυτη την επιστολη θα ψηφισω Χρυση Αυγη εαν κατεβει σε εθνικεs εκλογεs, εξαιτιαs αυτηs τηs εκδηλωσηs, οπωs και πολλοι αλλοι που βρεθηκαν εκει ! 

Οταν ομωs οι ιδιοι οι Χρυσαυγιτεs βγαζουν μονοι τουs τα ματια τουs και καταστρεφουν αυτο που εχτισαν με το να εμμενουν - τουλαχιστον ορισμενοι απο αυτουs - σε φασιστικουs χαιρετισμουs, σβαστικεs και black metal σατανιστικεs αηδιεs, τοτε να μην παραπονουνται οτι "ολοι τουs συκοφαντουν" και οτι τουs "πολεμαει το ατιμο το συστημα" , διοτι οι ιδιοι δινουν τιs αφορμεs στα ΜΜΕ του συστηματοs !

Oταν πηγαινειs σε εκδηλωση για την Βορειο Ηπειρο και φοραs αγκυλωτο σταυρο στο μπουφαν σου - νομιζονταs οτι ετσι δειχνειs μαγκια η εντυπωσιαζειs - αυτο δειχνει ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ πρωτου μεγεθουs ! Aν καποιοι την βρισκουν με τον ναζισμο και γουσταρουν αγκυλωτουs σταυρουs, αs τα εχουν στο σπιτι τουs και ΟΧΙ σε Ελληνικεs Εθνικεs εκδηλωσειs !! 

Hμουν πολλα χρονια στην Χρυση Αυγη και γνωριζω οτι στιs ταξειs τηs επικρατει μεγαλη πειθαρχια. Ο Μιχαλολιακοs εχει τη δυναμη να τα διορθωσει αυτα, εαν το θελει βεβαιωs ! NIKO MIXAΛΟΛΙΑΚΟ, ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΡΑ ! ΒΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ! Χιλιαδεs Ελληνεs θα σε ακολουθησουν ! Αν δεν το κανειs, θα απογοητευσειs και θα απομακρυνειs τουs αγνουs Ελληνεs πατριωτεs που τωρα βλεπουν με συμπαθεια την Χρυση Αυγη ! Θα ειναι κριμα να συμβει αυτο, διοτι σημερα υπαρχει η μεγαλη ευκαιρια να φτιαχτει ενα ισχυρο εθνικιστικο κινημα στην Ελλαδα ! ΜΗΝ ΦΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ !

Υ.Γ προs hellas orthodoxy.. Συνελληνεs, αυτη τη φορα σαs ζητω ο ιδιοs να δημοσιευσετε αυτη την επιστολη - παντα με σεβασμο στην ανωνυμια μου - διοτι ηδη στην επισημη ιστοσελιδα τηs Χρυσηs Αυγηs κανουν λογο για "συκοφαντιεs" απο blogs - παπαγαλακια τηs Νεαs Δημοκρατιαs. Υποθετω οτι εννοουν εσαs, χωριs βεβαιωs να σαs κατονομαζουν..Επειδη δεν πιστευω οτι ειστε παπαγαλακια τηs ΝΔ και επειδη η καλοπιστη κριτικη με βαση τα γεγονοτα δεν ειναι συκοφαντια, αs διαβασουν τιs σκεψειs ενοs πρωην χρυσαυγιτη - και πολλων αλλων - μηπωs βαλουν λιγο μυαλο ορισμενοι και σταματησουν τιs βλακειεs που ζημιωνουν πρωτα - πρωτα τουs ιδιουs ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
Ένα μικρό σχόλιο στο τελευταίο για τα "παπαγαλάκια":Αν καθήσουμε κι ασχοληθούμε σοβαρά με αυτές τις γελοιότητες,θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι είμαστε βαλτοί του Σαμαρά,του Γιωργάκη,του Καρατζαφέρη,του Μιχαλολιάκου,του Βορίδη,του Ιντιμίντια,μέχρι και της Παπαρήγα (μη γελάτε,το έχουμε διαβάσει κι αυτό)!

Η εύκολη λύση για κάποιον,όταν δεν μπορεί να αποκρούσει ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τα όσα γράφεις,είναι να σε βγάλει έμμισθο του άλφα ή βήτα πολιτικού:Παλιό το κόλπο,αλλά...δεν μασάμε! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: