Featured Posts

18/2/11

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Προς λαϊκιστές: «Το πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας είναι ο “χαιρετισμός” του Μιχαλολιάκου;»


 
Μικρά, ασήμαντα και άνοα ανθρωπάκια, άξιος ο μισθός σας απ’ όπου κι αν προέρχεται! Βλέπετε ότι χάνουν ψηφαλάκια τα αφεντικά σας και σας έχουν ξαμολήσει για να λαϊκίζετε… Όμως, με φτηνούς λαϊκισμούς να ξέρετε ότι το Αληθινό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορείτε να το σταματήσετε! Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας είναι ο “χαιρετισμός” του Μιχαλολιάκου, καλά κάνετε και μασάτε το χόρτο, που σας ταΐζουν και πιστεύετε και αναπαράγετε σαν καλά παπαγαλάκια τις γελοιότητες των πληρωμένων κονδυλοφόρων.
Όχι μόνον επειδή ο χαιρετισμός αυτός ήταν ο επίσημος του καθεστώτος επί Μεταξά, το οποίο καθεστώς πολέμησε τους εισβολείς, αλλά και διότι βαυκαλίζεστε και σιγοντάρετε τον αποπροσανατολισμό, που επιδιώκουν όλοι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και υπακούουν σε ξένα κέντρα αποφάσεως, που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό, του λαού μας από τα σημερινά σοβαρά του προβλήματα. Καλά θα κάνετε λοιπόν να ξαναψηφίσετε όλους αυτούς, που σας οδήγησαν στο ΔΝΤ, στο ξεπούλημα της χώρας και σας κατάντησαν άθλιους, φορτώνοντάς σας επιπλέον και με εκατομμύρια αλλόθρησκους και αλλόφυλους εισβολείς!
Ο “χαιρετισμός” του Μιχαλολιάκου ήταν ένα πικάρισμα και τίποτε άλλο… Όμως, και τα ‘κονομάνε στο όνομα εσάς των κορόιδων, που σας καταλαμβάνει ιερή αγανάκτηση με έναν “χαιρετισμό”, αλλά κατά τα άλλα αφήνεστε στο έλεος του κάθε απατεώνα και επιτήδειου να σας ποδηγετεί. Να σκοτώνουν τις γιαγιάδες σας για την σύνταξή τους, να κτυπάνε τις μητέρες σας για να τους κλέψουν τα σκουλαρίκια τους, να βιάζουν τις κόρες σας… Με αυτούς που διαλέξατε τι περιμένατε; Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τον “κακό” Μιχαλολιάκο και ψηφίστε τους ίδιους και τους ίδιους δοσίλογους…
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένας θησαυρός, που σας τον κρατούν πολύ καλά κρυμμένο για να μη ανακαλύψετε ποτέ την Αλήθεια. Δεν θα πω την σωτηρία σας, γιατί είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά ναι θα τολμήσω να πω ότι στην τελική θα σώσει αυτόν τον τόπο!
Όσοι βιάζονται, όσοι ανυπομονούν ας κάνουν την Επανάστασή τους και εμείς θα ακολουθήσουμε. Όσοι “ανεξάρτητοι, “ακομμάτιστοι” και γενικώς πουθενάδες, που τρώνε λαρύγγια κτυπώντας το πληκτρολόγιο και το πολύ, πολύ να καταφέρουν να κάνουν καμμιά συγκέντρωση για πρέφα, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους καθότι δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα. Ο τόπος χρειάζεται μια λύση και αυτή η λύση δεν θα είναι μόνο ακραία ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!
Όποιος έχει μυαλό ας το βάλει επιτέλους να δουλέψει.”
Π.Κ.
http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: