Featured Posts

20/2/11

Χρυσή Αυγή – Πολιτική πρόταση για την Ελλάδα του 2011


 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Ζήτημα ημερών είναι πλέον το να γίνει γνωστό εάν πάμε για εκλογές πρόωρες ή όχι. Άσχετα με αυτό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συμμετάσχει στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Αυτό διαδώστε το όλοι σας και όλες σας ΠΑΝΤΟΥ! Γιατί το κύριο όπλο με το οποίο πολεμούν το κίνημα των αληθινών εθνικιστών τα ΜΜΕ της δικτατορίας των διεφθαρμένων είναι η συνωμοσία της σιωπής. Έτσι, πολλοί από τους συμπατριώτες μας θα πέσουν θύματα παραπληροφόρησης δήθεν ότι δεν συμμετέχουμε στις εκλογές ή στηρίζουμε τον έναν και τον άλλον… ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Δεν σας λέμε τίποτε νέο εάν τονίσουμε ότι η κατάσταση της χώρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ότι οι όποιες εκλογές με το όποιο αποτέλεσμα δεν θα δώσουν λύση. Δίνοντας όμως με την ψήφο σας δύναμη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα δώσετε την δυνατότητα στους ασυμβίβαστους και απροσκύνητους να δώσουν μέχρι τέλους την μάχη για την σωτηρία της Πατρίδας. Το ομολογούμε δεν πιστεύουμε στα ημίμετρα και εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, το σύνθημά μας «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ» είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ!
Θα αγωνιστούμε ενάντια στην κομματοκρατία και την δημόσια διαφθορά. Θα αγωνιστούμε να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική! Με λίγα λόγια και επιγραμματικά η πολιτική μας πρόταση:
1. Καταγγελία του μνημονίου και του εξωτερικού χρέους. Οπωσδήποτε του μέρους εκείνου του εξωτερικού χρέους, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση των ληστρικών επιτοκίων των παγκόσμιων τοκογλύφων.
2. Κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος λαθρομετανάστες.
3. Πρόταση για εκλογές με σκοπό τη σύσταση συντακτικής εθνοσυνέλευσης.
4. Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια.
5. Άμεση εδώ και τώρα κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
6. Άμεση φορολόγηση των Τραπεζών.

«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ, ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ! ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ».

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: