Featured Posts

2/1/11

Εσύ τι είσαι ;

Στη Χώρα που Γεννήθηκαν τα πάντα σχεδόν, αρκούμαστε στην Ιστορία μας και στους Προγόνους μας.
Είσαι Έλληνας και το λες με καμάρι βασισμένο στο Ένδοξο Παρελθόν σου, που ζηλεύουν όλοι.
Σου αρκεί να λες ότι εδώ Άρχισαν όλα και να Αυτοελληνοδοξάζεσαι.
Αν τα παραπάνω σε αντικατοπτρίζουνε τότε σίγουρα δεν είσαι Εθνικιστής !
Είσαι άλλος ένας Έλληνας που έχει αράξει στην Ιστορία του Έθνους μας και αυτοσαρκάζεσαι και αρέσκεσαι σε παλαιές Δόξες και Τιμές.
Είναι αυτό που θέλουν οι Μασόνοι και η Παγκόσμια Τάξη ακριβώς. Να γίνεις από Έλληνας ένας ακόμα Κάτοικος της Γης που δε θα παράγει Πολιτισμό ,δε θα δημιουργεί Ιστορία, δε θα αντιδρά σε τίποτα.
Είσαι ακριβώς ο καναπεδάκιας που έχει βολευτεί με 3 και 60 που λέει ο Σοφότατος Λαός μας, υπό το πρίσμα βέβαια των δουλικών Μ.Μ.Ε.


Υπάρχει όμως και ένα "αλλά"..... Πάντα θα υπάρχει ένα "αλλά..."

Αν δεν αρκείσαι στο να Υμνείς τους Προγόνους , μα θέλεις να τους ξεπεράσεις, τότε σίγουρα είσαι ένας Εθνικιστής !
Αν δεν έχεις αγάπη για την Πατρίδα σου ΑΛΛΑ θέλεις να την καλλιεργήσεις και να την αναπτύξεις κι άλλο, τότε σίγουρα είσαι ένας Εθνικιστής !
Αν ντρέπεσαι που είσαι "νεο-έλληνας" και είσαι στον πάτο του Κόσμου όλου και θες να το ανατρέψεις αυτό και να αντιστρέψεις τους όρους του παιχνιδιού, τότε σίγουρα είσαι ένας Εθνικιστής!
Αν θεωρείς ότι μπορείς να σώσεις ότι απέμεινε από αυτό που κάποτε το ζηλεύανε και το φθονούσανε όλοι, δημιουργώντας πάλι και αναδεικνύοντας τον πραγματικό Εαυτό σου ως Έλληνας, τότε σίγουρα είσαι Εθνικιστής!

Γίνε Εθνικιστής αν δεν είσαι για να σώσουμε ότι απέμεινε, για ότι κληρονόμησες και για ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να Ξανάδημιουργήσεις.
Κάλιο αργά παρά ποτέ....ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ!

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: