Featured Posts

19/12/10

“Γκρίζε λύκε είσαι εδώ, φύγε για να μη σε βρω”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πορεία της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής , που έγινε με σκοπό την διαμαρτυρία μας κατά των επεκτατικών σχεδίων της Άγκυρας στη Θράκη. Συμμετοχή είχε και ο Ελληνικός Πατριωτικός Σύνδεσμος καθώς και πλήθος πατριωτικών οργανώσεων αλλά και κόσμου της τοπικής κοινωνίας ,που ένωσε τη φωνή του μαζί με τη δική μας.
Μετά τις σχετικές ομιλίες, ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση το τουρκικό προξενείο, αλλά για ακόμη μια φορά, οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί η πορεία μας, μέχρι το κτίριο του προξενείου.
Παρόλα αυτά η φωνή μας ακούστηκε από το δίπλα στενό, όπου και συνεχίστηκε η πορεία μας. Μπορεί για άλλη μια φορά να προσπάθησαν να μας αποτρέψουν, αλλά η φωνή μας δεν έπαψε να ακούγεται. Όσο και να το θέλουν και να το προσπαθούν, η φωνή μας θα μεγαλώνει, ο αγώνας μας θα συνεχίζεται!
ΘΡΑΚΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ» ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ!
ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Διαβάστε: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ BLOG THΣ ΘΡΑΚΗΣ: «Αυτή τη στιγμή έχουν μαζευτεί 100 – 150 μέλη της Χρυσής Αυγής από τη Θεσσαλονίκη, τη Θράκη και την Καβάλα στην πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή, με σκοπό να διαδηλώσουν κατά των Τούρκων…Μεταξύ των συνθημάτων που λέγονται ακούγονται μερικά όπως, “Γκρίζε λύκε είσαι εδώ, φύγε για να μη σε βρω”, “Έξω οι Τούρκοι από τη Θράκη”, “Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα”, “1,2,3 τα σύνορα να σπάσουμε να μπούμε στην Τουρκία”.»

http://xryshaygh.wordpress.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πορεία της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια: