Featured Posts

22/12/10

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!


 
«Ενημερώνουμε εχθρούς και φίλους, ότι και σε περίπτωση προώρων εκλογών, το κίνημά μας θα συμμετάσχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε αυτές με συνδυασμούς σ’ ολόκληρη την χώρα.»
Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την διεξαγωγή προώρων εκλογών τον Μάρτιο ή εν τέλει μέχρι τις 4 Απριλίου. Να τονίσουμε, ότι αν οι εκλογές γίνουν μέχρι τότε, θα ισχύσει η λίστα. Ως αιτία για πρόωρες εκλογές, θεωρούν ότι μπορεί να είναι η αντίδραση όλων και περισσοτέρων βουλευτών της σημερινής πλειοψηφίας στην ακολουθούμενη –οικονομική κυρίως- πολιτική, αλλά και την πολύ πιθανή κήρυξη πτωχεύσεως της χώρας, που οι γνωρίζοντες προβλέπουν ότι θα ’ρθει την άνοιξη.
Εις ότι μας αφορά, η Χρυσή Αυγή φροντίζει πάντα να ξεκαθαρίζει από νωρίς τις προθέσεις της, όπως έκανε και με την υποψηφιότητα του Γ.Γ. του κινήματος για τον Δήμο Αθηναίων. Έτσι, λοιπόν, ενημερώνουμε εχθρούς και φίλους, ότι και σε περίπτωση προώρων εκλογών, το κίνημά μας θα συμμετάσχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην διαδικασία με πλήρεις συνδυασμούς σ’ ολόκληρη την χώρα.
Επιπροσθέτως, η έως τώρα προσφορά Ελλήνων εθνικιστών για υποψηφιότητες, όποτε κι αν γίνουν οι επόμενες εκλογές, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Καλούνται δε, όλα τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος σε εγρήγορση, εν όψει των επερχομένων εξελίξεων.
(ΥΓ): Σύμφωνα με αξιόπιστη πληροφορία μας, σε κυλιόμενη δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι 3,6%! Βέβαια, μην περιμένετε αυτό το αποτέλεσμα να δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί τότε το 3,6 θα γίνει 13,6%, κι αυτό το ξέρουν καλά όλοι. Αλλά δεν μας πτοεί η αποσιώπηση. Το ίδιο έκαναν άλλωστε και προ των δημοτικών εκλογών, με τα γνωστά αποτελέσματα.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: