Featured Posts

10/10/10

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:"ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ"-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ...ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Από την εποχή της προφυλάκισής μου, κάπου εκεί στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, είχε τεθεί ως μέσο πίεσης του πολιτικού συστήματος από τους δικηγόρους μου το ενδεχόμενο συμμετοχής μου σε κάποιο ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Δεν χρειάστηκε, καθώς τα πράγματα πήγαν σχετικά καλά και στις 30 Ιουλίου αφέθηκα ελεύθερος, 6 μήνες και 8 ημέρες μετά την σύλληψή μου.

Τα παραπάνω γράφει ο ίδιος ο Παπαγεωργίου σε άρθρο του εδώ.

Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα:Αφήνουμε τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.Αν δηλαδή,θεωρούν φυσιολογικό για κάποιον που βρίσκεται στη φυλακή,να τίθεται ως "μέσο πίεσης" η κάθοδός του στις Εκλογές προκειμένου να αποφυλακιστεί!

ΜΗΠΩΣ...ΕΚΕΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ "ΧΑΡΗ" Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ "ΒΟΗΘΗΣΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ;

Εκτός από τις παραπάνω απορίες μας,έχουμε και άλλη μία,που επισημάνθηκε από αναγνώστη του ιστολογίου:

ΜΑ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥ Λαος;

ΛΕΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΡΙΔΗ:ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ...ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΡΟ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ (!!!) ΑΠΟ ΤΑ ΝΩΠΑ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ;;;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΑΦΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΜΠΩΔΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΑΠΕΣΥΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ...ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ" ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΟΛΥ.

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ".

ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΜΠΟΧΑ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI LETE RE ELEEINA SAMAROXRYSAYGITIKA KOPROSKYLA..

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λεει το Hellas Orthodoxy.
Εκτος απο το να βριζεις,εχεις να πεις τιποτα αλλο επί του θεματος;

Ανώνυμος είπε...

μόνο που παραφράζει αυτά που γράφει ο άλλος. Ο ένας μιλάει για πολιτική πίεση και ο άλλος για ... δικαστικά!

Πειραιάς Όσοι Ζωντανοί 1 είπε...

Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω όλοι αυτοί που τολμούν να πιάνουν τον Παπαγεωργίου και άλλους συναγωνιστές στο στόμα τους, αν έχουν κάνει έστω και το 1% από αυτά που έχουν κάνει και υποστεί ο Παπαγεωργίου και άλλοι.
Έχει βγεί ο κάθε ανύπαρκτος βλάκας του πληκτρολογίου και κρίνουν άτομα που σηκώνουν για χρόνια το κίνημα στις πλάτες

Ανώνυμος είπε...

Α ναι,το Κινημα του ΛΑΟΣ μαλλον θα εννοεις.
Μονο που δεν ειναι Εθνικιστικο,οπως ειπες ο Προεδρος σας.