Featured Posts

3/9/10

«ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» για την Πελοπόννησο – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεόδωρος Σαμπαζιώτης


 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις το Εθνικιστικό – Πατριωτικό Ψηφοδέλτιο «Εθνική Συσπείρωση για την Πελοπόννησο» με επικεφαλής τον γνωστό Εθνικό Αγωνιστή Θεόδωρο Σαμπαζιώτη, το οποίο θα συμμετάσχει στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, δηλαδή, τους νομούς Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Η απόφαση αυτή ελήφθη ήδη από τον Ιούνιο σε δημόσια εκδήλωση, στα γραφεία του Κινήματός μας στην Καλαμάτα απ’ όπου και η φωτογραφία στην οποία είναι ο κ. Σαμπαζιώτης με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής. Δηλώσεις για το θέμα είχε κάνει τότε στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Ενάντια στα ψηφοδέλτια της κομματοκρατίας, είτε της Ν.Δ., είτε του ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρώην Μαοϊκό κομμουνιστή Τατούλη, θα υπάρχει ένα ΕΘΝΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!
Καλούνται όλοι οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες της περιφερείας, όλοι οι αληθινοί και απροσκύνητοι Εθνικιστές και Εθνικίστριες να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν. Ελάτε σε επαφή για να συμμετάσχετε στον Αγώνα μας! Αγώνα για μια νέα Ελλάδα χωρίς προδότες, διεφθαρμένους και λαθρομετανάστες!

Μπορείτε να έλθετε σε επαφή μαζί μας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα τηλέφωνα 6985933597, 6945207560, 2721021035 και στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πολυχάρους 4, Δευτέρα και Παρασκευή: 7-9 μμ

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: