Featured Posts

3/9/10

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ:ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


Είδαμε τη φωτογραφία εδώ.

Καταρχήν...ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ γι'αυτή τους τη στάση!

Όχι,δεν τρελαθήκαμε,ούτε γίναμε...πολυπολιτισμικοί (δηλαδή ισλαμολάγνοι) ξαφνικά!

Απλά η εικόνα μιας ομάδας ανθρώπων να προσεύχονται χωρίς να δίνουν σημασία σε τίποτα και κανέναν,είναι εντελώς ασυνήθιστη στη σύγχρονη,"προοδευτική" και "μη θρησκόληπτη" Ελλάδα!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΟΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΧΙ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Γι'αυτό λοιπόν βγάζουμε το καπέλο στους μουσουλμάνους,έστω κι αν δεν μας αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα:ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.

Φυσικά,η εικόνα αυτή ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ...ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!

Να υπάρχουν περιοχές-γκέτο (η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέρα μεσημέρι στις οδούς Αριστοφάνους και Σαρρή),όπου δεν τολμάει να πλησιάσει κανείς Έλληνας και μουσουλμάνοι στρώνουν χαλάκια για να προσευχηθούν!

ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΑΘΕΩΝ" ΚΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ"...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ" ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΔΕΝ...ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΔΗΜΟΣΙΩΣ;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΩΝ,ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Ή ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

Ξαναλέμε πως οι μουσουλμάνοι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;

Μέχρι να το κάνουν,ας βλέπουν αυτές τις εικόνες για να...συνηθίζουν:ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...υπαίθριες προσευχές μοσουλμάνων και "Αλλάχ Ακμπάρ"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: