Featured Posts

3/8/10

Ανάληψη ευθύνης.




Μέσα στον κυκεώνα της αστικής κοινωνίας η αντιδραστική λογική και η επιβίωση στα πλαίσια μιας αυτόνομης κοινότητας, η οποία προέρχεται από τα σπλάχνα της ίδιας της κοινωνίας αποτελεί σε κάθε περίπτωση μια απόδειξη ότι οι μηχανισμοί της φύσης δημιουργούν τις απαραίτητες άμυνες ενάντια στην αντιφυσική μονομορφοποίηση.

Ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την διάδοση ενός νέου μηνύματος, αισιοδοξίας για το μέλλον και πρακτικής εφαρμογής. Την αυτονομία σε ιδεολογικό, πολιτικό και πρακτικό επίπεδο. Θεωρούμε πως έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την καλλιέργεια μιας νέας αντιστασιακής συνείδησης και τακτικής από μέρους του εθνικιστικού κόσμου. Ξεχειλίζοντας από ενέργεια και μολυσμένοι με τον ιό της δημιουργικότητας ασπαζόμαστε μια νέα στρατηγική σκέψη και διεξάγουμε έναν δικό μας ανορθόδοξο ιδεολογικό πόλεμο.
Μεταβάλλουμε την πολιτική στασιμότητα σε πολιτική αυτονομία

Δεν αποδεχόμαστε την στατιστική των ψήφων και την απόδοση των δημοσκοπήσεων, μα μετατρέπουμε την ενέργειά μας από την μία μορφή στην άλλη, οδηγώντας την στην καρδιά της κοινωνίας, τη νεολαία. Φτύνοντας κατάμουτρα τους ουμανιστές "επαναστάτες", τους ακροδεξιούς καπηλευτές και τους αυλικούς του χρηματοοικονομικού κτήνους δημιουργούμε μια νέα ατραπό διαφυγής από την σιωνιστική σαπίλα. Όχι, δεν πρόκειται για έπεα πτερόεντα!

Κέρβερος σκληρός λοιπόν ο χαρακτήρας μας και με πάσα ειλικρίνεια έτοιμοι να συνεχίσουμε τη μάχη. Νέοι, δυνατοί, δημιουργικοί και αποφασισμένοι για όλα. Μέσα από Καυδιανά δίκρανα θα περάσουμε, αλλά να πάρει αναλαμβάνουμε την ευθύνη και το κόστος, μα πάνω από όλα απολαμβάνουμε αυτή την μυρωδιά, αυτή την γεύση, αυτή την ενέργεια και την ένταση του να πολεμάς για την Πατρίδα. Δεν είναι η ζωή για εμάς μια κοιλάδα δακρύων, μα ένα πεδίο πολέμου. Άγρια η ομορφιά του αγώνα, δυνατός ο ρυθμός. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ζήσουμε αλλιώς.
Αναλαμβάνουμε και το κόστος μιας ήττας

Λάθη δεν κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτα. Θέλουμε το διαφορετικό και αυτό νιώθουμε ότι αρχίζει να γεννιέται. Από την Αθήνα απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και έως και την άλλη άκρη της Ευρώπης δημιουργείται εκείνο το ενεργειακό κύμα που σαν άλλος Θεός θα απαγάγει την όμορφη Ευρώπη και θα την οδηγήσει εκεί που της αξίζει. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιατί αυτό είναι το χρέος μας. Επί ξυρού ακμής η ζωή μας και η πολιτική επιλογή μας. Αυτή είναι η χαρά της ζωής. Να γεμίζεις ενέργεια, να ζεις στο έπακρο, να μη σκύβεις το κεφάλι. Να ανατρέπεις και να ανατρέπεσαι.

Γαία πυρί μειχθήτω
Κομμάντο "Μίκης Μάντακας"
 
http://www.ediktyo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: