Featured Posts

14/8/10

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



«Σε μια Ελλάδα σάπια και προσκυνημένη βγήκαμε υπερήφανοι και ασυμβίβαστοι στους δρόμους, κρατώντας Σημαίες Γαλανόλευκες και Λάβαρα Εθνικά και απαιτήσαμε το δίκαιο του Λαού μας. Αυτό δεν μας το συγχώρεσαν ποτέ!»
Άλλο το κράτος, άλλο το Έθνος. Τα έχει γράψει και ο Περικλής Γιαννόπουλος και ο Ίων Δραγούμης. Όταν το κράτος δρα αντεθνικά, όταν το κράτος σαν μηχανισμός λειτουργεί εις βάρος του Έθνους, τότε η επιλογή είναι στον καθέναν από εμάς για το τι θα πράξει, με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει…
Άλλωστε, οι Έλληνες ζούσαν σε ένα κράτος και στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, κράτος με φόρους και με κάποιους τέλος πάντων θεσμούς, έναντι του οποίου ήσαν κάποιοι πιστοί υπήκοοι του «πατισάχ» και απολάμβαναν των σχετικών προνομίων. Ήταν όμως το Έθνος μας ελεύθερο; Όχι!
Προβληματιστείτε μήπως αυτό συμβαίνει και σήμερα… Στον καιρό του ΔΝΤ, των τοκογλύφων και της διαφθοράς. Όταν κάποιοι, λοιπόν, μιλούν και αγωνίζονται συνεχώς για εθνική ελευθερία και ΙΔΕΕΣ, παραμερίζοντας κάθε εμπόδιο και αντιμετωπίζοντας την λάσπη ενός ολόκληρου καθεστώτος, τότε μοιραίο είναι οι εξουσιαστές του Λαού μας να τους θεωρούν επικίνδυνους.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: