Featured Posts

22/7/10

Λευκωσία 20 Ιουλίου 2010: Μεγάλη Εθνικιστική Νίκη του Ε.ΛΑ.Μ. ενάντια στους συμβιβασμένους!


 
Συκοφαντικό και γεμάτο ψέματα δημοσίευμα της «Σημερινής» από το οποίο και τα εξής: ΣΗΜΕΡΙΝΗ: «Τον ειρηνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης προσπάθησε να αμαυρώσει το εθνικιστικό κίνημα ΕΛΑΜ, το οποίο με ιαχές και τύμπανα πολέμου προσέγγισε το χώρο, Το ΕΛΑΜ προσπάθησε να καταστρέψει την εκδήλωση…» Δείτε τις δύο φωτογραφίες και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα… Από τη μια οι νέοι του Ε.ΛΑ.Μ. κρατώντας Ελληνικές Σημαίες και φωνάζοντας το σύνθημα «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και από την άλλη κάποιοι με το ένα πόδι πάνω στ’ άλλο, που θέλουν να ελευθερώσουν την Πατρίδα τους από τα στρατεύματα του Αττίλα με… «πολιτισμένες εκδηλώσεις»! Ανάμεσά τους βέβαια και εκλεκτοί Πατριώτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν το σκοτεινό παρασκήνιο και τις συμφωνίες κάποιων “κυρίων” με παράγοντες του καθεστώτος Χριστόφια για αποκλεισμό των Εθνικιστών!
Χθες στην Λευκωσία, έγιναν αντικατοχικές εκδηλώσεις. Στις εκδηλώσεις αυτές είχαν δηλώσει ότι θα λάβουν μέρος οι Εθνικιστές του Ε.ΛΑ.Μ. Δύο ημέρες πριν οι οργανωτές των εκδηλώσεων έστειλαν έγγραφο στην Αστυνομία με το οποίο ζητούσαν να μη επιτρέψει να λάβει μέρος σε αυτές το Ε.ΛΑ.Μ. και η αστυνομία του Χριστόφια πρόθυμη δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρότασή τους. Ανάμεσα στους συνδιοργανωτές και κάποιοι που παριστάνουν τους εθνικιστές και έρχονται και σε εκδηλώσεις μάλιστα στην Αθήνα… Ας μη πούμε περισσότερα δεν αξίζει τον κόπο. Τελικά το Ε.ΛΑ.Μ. πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη πορεία με περισσότερα από 300 άτομα τα οποία έφθασαν στο οδόφραγμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλά άτομα από την «πολιτισμένη» αντικατοχική εκδήλωση θέλησαν να φύγουν απ’ αυτήν και να ενωθούν με το Ε.ΛΑ.Μ. και τους εμπόδιζαν οι οργανωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία του Ε.ΛΑ.Μ. είχε περισσότερο κόσμο και προπαντός νέους ανθρώπους από την “επίσημη” εκδήλωση! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.
Διαβάστε παρακάτω τα όσα συκοφαντικά και ψευδέστατα έγραψε η εφημερίδα «Σημερινή»:
ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Το ΕΛΑΜ προσπάθησε να καταστρέψει την εκδήλωση:
“Τον ειρηνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης προσπάθησε να αμαυρώσει το εθνικιστικό κίνημα ΕΛΑΜ, το οποίο με ιαχές και τύμπανα πολέμου προσέγγισε το χώρο, προσπαθώντας να παρεισφρήσει στο κοινό και να φτάσει στο οδόφραγμα. Αρκετοί από τους «θαρραλέους» του ΕΛΑΜ φρόντισαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Ευτυχώς, και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Αστυνομία πήγε προετοιμασμένη να αντικρούσει τις όποιες βίαιες τάσεις, παρατάσσοντας μέλη της κατά μήκος του δρόμου και μη επιτρέποντας έτσι στο ΕΛΑΜ να πλησιάσει τους πολίτες. Αυτό, βεβαίως, δημιούργησε προβλήματα στη διέλευση αλλά τουλάχιστον απέτρεψε οποιαδήποτε δυσάρεστα γεγονότα.
Το ΕΛΑΜ είχε την απαίτηση οι παρευρισκόμενοι να ακούσουν την ομιλία του προέδρου του, που έγινε μέσω τηλεβόα, και η οποία περιείχε δηλώσεις όπως «η νεολαία των εθνικιστών αποτελεί αγέλη λύκων». Ακόμα, φώναξε «καλαίσθητα» συνθήματα όπως «ΕΛΑΜ, φυλή, αίμα και τιμή» και «νύχτα θα’ ρθούμε προδότες να σας βρούμε». Ευτυχώς η Αστυνομία στάθηκε ακέραια και έτσι οι ακρότητες περιορίστηκαν σε λεκτικό επίπεδο, χωρίς να καταστρέψουν την πολιτισμένη αντικατοχική εκδήλωση.”

 
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: