Featured Posts

30/6/10

Η βουλή σήμερα: τα πολιτικά μας κτήνη...


Μα πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε το σημερινό συνονθύλευμα ατόμων, παραγόντων και συμφερόντων, ντόπιων και ξένων κέντρων εξουσίας μα και απείρων, καλοθελητών και αυλικών σε κάθε επίπεδο και κλάδο της κοινοβουλευτικά και κομματικοκεντρικά δομημένης νέας ελληνικής κοινωνίας... Η αθλιότητα περιφέρεται ελεύθερα στην χώρα φορώντας έναν πολύχρωμο πολυκομματικό μανδύα, σπέρνει κάθε ώρα και στιγμή την πολιτική και ιδεολογική παραφροσύνη στους πολίτες μιας χώρας που μετατρέπεται ρυθμικά σε πολυφυλετικό, καπιταλιστικό, πειραματικό κρατίδιο.

Εκ των αριστερών εδράνων του ''ναού της δημοκρατίας'', ορμώμενος ο νούμερο ένα γλείφτης της νέας τάξεως γνωστός και έως ΣΥΡΙΖΑ , επιτίθεται με κάθε μέσο σε όλα τα δομικά στοιχεία της κοινωνίας, τα οποία θυμίζουν την ίδια μας την ύπαρξη. Φυλή, έθνος, ασφάλεια, ελευθερία του λόγου, κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ήθος. Όλα αποτελούν τον απόλυτο εχθρό ενός μορφώματος νεο-γενίτσαρων και ''επαναστατών'' που αποτελούν προσβολή ακόμα και για την ίδια την αριστερά. Επίσης από τα ίδια έδρανα, ο παλαιολιθικός μηχανισμός καταστολής - γνωστός και ως ΚΚΕ, σε μία μάλλον καταδρομική αποστολή, τεχνηέντως απαγάγει την εργατική τάξη, δολοφονεί τον τουρισμό και την οικονομική δυναμική των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προδίδει με χυδαίο τρόπο την εθνική αξιοπρέπεια και την εργατική δικαιοσύνη κρατώντας ζωντανό το σοβιετικό του κουφάρι και παίζοντας το παιχνίδι της δημοκρατικής απάτης. Εκ των δεξιών του κοινοβουλίου ο ΛΑΟΣ αποτελεί αν μη τι άλλο μια ατομική επιχείρηση. Το κομματίδιο του και κυρίου "καρατζαφύρερ" αποτελεί τον δάκτυλο του μητσοτακέικου στην δεξιά της δεξιάς. Αρνήθηκε να αποκτήσει σαφή ιδεολογικό προσδιορισμό και προτίμησε την πολιτική γραφικότητα, το κιτσαριό και την τηλεοπτική ξεφτίλα απομονώνοντας μάλιστα και τα όποια άξια στελέχη διαθέτει.

Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Οι εθνικόφρονες της Ν.Δ αναστήθηκαν και εκτόπισαν το μητσοτακέικο(ή μήπως όχι), αλλάζουν σήμα, κτήριο μα και πολιτικό λόγο. Ναι, το κόμμα που έστειλε την Κύπρο στην αγκαλιά του Αττίλα, που τσάκισε την εθνική αξιοπρέπεια που ανέστησε την αριστερά, που φυλάκισε τους εθνικιστές, που παραδόθηκε στους αμερικανούς, που άνοιξε τα σύνορα, που κατασπατάλησε μαζί με το ΠΑΣΟΚ το δημόσιο χρήμα, που γιγάντωσε τις μασονικές στοές, το κόμμα της high class κοινωνίας και της πολιτικής σκέψης του Καραμανλή και της Αβερώφιας πολιτικής μιλάει για έθνος! Είναι πολλά τα οικονομικά κέρδη και ακόμα μεγαλύτερα τα εγωκεντρικά συμπλέγματα που τους κάνουν να μην ντρέπονται, αλλά να παραμένουν στην πολιτική και δημοκρατική τυραννία. Ένα κόμμα βουτηγμένο στα σκάνδαλα με πολιτικούς που θυμίζουν τους αχόρταγους οικονομικά και σαρκικά παπάδες του μεσαίωνα.

Ο πράσινος πολιτικός τρομοκράτης που είναι γνωστός και ως Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, δεν υπήρξε ποτέ ούτε σοσιαλιστικός, ούτε πανελλήνιος, ούτε κίνημα. Μια νέο-καπιταλιστική προδοτική συμμορία αδίστακτων φιλοαμερικανών που ήπιε τον οικονομικό πλούτο του Ελληνικού λαού, εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί με προκλητική χυδαιότητα τα αμερικανικά σχέδια, τσακίζει κάθε εθνοκεντρική σκέψη, διαλύει τον οικονομικό και επιχειρηματικό σκελετό της χώρας, ξεπουλώντας τα πάντα σε ξένα κέντρα. Δημιουργεί ένα κράτος με πολιτικούς κρατούμενους, με σκλάβους εργάτες (με την βοήθεια του ΚΚΕ), με ανύπαρκτη εθνική πολιτική, δίχως δικά του κεφάλαια και οικονομικές δυνάμεις. Κυβερνά με κανόνες συμμορίας, χτίζοντας εδώ και δεκαετίες την πράσινη χούντα του. Με υπουργούς που καταβροχθίζουν με βουλιμία τα ίδια μας τα χρήματα, με πολιτικούς που γελούν χαιρέκακα πίσω από της κάμερες, με στρατιές πιστών δημοσιογράφων να χειραγωγούν και να πλανεύουν. Πολιτικές λυκοφιλίες και αντιπαλότητες είναι αποδεκτές αρκεί να υπάρχει χρήμα, δόξα και δύναμη. Ο ''μπένη'' έβριζε τον ΓΑΠ και το έπαιζε αρχηγός. Τώρα εξουσιάζει και διαλύει το στράτευμα, ο Μιχάλης τρώει μπόμπες στο γραφείο του και δεν παραιτείται, ο ίδιος ο Παπανδρέου απειλεί τους βουλευτές του ότι εάν δεν ψηφίσουν τον νόμο - έκτρωμα, για το ασφαλιστικό θα κάνει εκλογές! Κυβερνητική δικτατορία σε κάθε περίπτωση. Ιδεολογικοί και πολιτικοί φονιάδες. Προδότες δίχως ντροπή πλανεύουν με κάθε μέσο την ίδια την ανθρώπινη φύση.

Στα εκτός των εδράνων ανάξιοι λόγου οι περισσότεροι κομματικοί μηχανισμοί, περιέργων κατευθύνσεων κάποιοι άλλοι, αξιοπρεπείς αλλά αδύναμοι κάποιοι τελευταίοι. Από την άκρα δεξιά έως και την άκρα αριστερά. Και αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για την διάδοση της πολιτικής εθνικιστικής αυτονομίας. Τώρα είναι που οφείλουμε να δείξουμε στον κόσμο την πολιτική μας λογική και σκέψη και να διαδώσουμε την εθνική μας ενότητα και συμπαράσταση μακριά από τους κομματικούς μηχανισμούς και την πολιτική σαπίλα τους. Να αποτελέσουν οι ιδεολογικές μας θέσεις εφαλτήριο για μια νέα προσέγγιση στην σημερινή πολιτική, προσιτή στον μέσο Έλληνα, ισχυρή και αποτελεσματική σε κάθε πρόβλημα της καθημερινότητας, δίπλα στην νεολαία μας και με πολιτικά επιχειρήματα-λύσεις σε κάθε τάξη της κοινωνίας μας. Δεν έχουμε παρά να αντεπιτεθούμε με την δυναμική αλλά και την δύναμη που μας διακρίνει.

Κομμάντο 14
http://www.ediktyo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: