Featured Posts

8/1/10

ΝΑΙ.... ΚΙ ΕΣΥ....




Δυσκολεύομαι να πιστέψω, ότι , ξεκίνησα κάτι που αρχίζει και παίρνει σχήμα και μορφή, σιγά-σιγά, αλλά σταθερά πλέον.
Ξέρεις τί είναι 3 ολόκληρα χρόνια να γράφεις άρθρα, να ψάχνεσαι,να κάνεις και να ράνεις... και να έχεις 10 -20 αναγνώστες κι ώς εκεί ;
Να δίνεις τόση ώρα και τόσο ελεύθερο χρόνο,τόσες ημέρες αν τις προσθέσεις και να είσαι πάλι με 10 με 20 άτομα ;
Φυσικά και έκανα spaming... διαφήμιση δηλαδή του μπλόγκ, σε άλλες ιστοσελίδες κτλ.
Φυσικά και είμουν σε πολλά και ποικιλόμορφα φόρουμ. Άλλοι με έδιωξαν... άλλοι με ενθάρυναν και άλλοι με βοήθησαν πραγματικά...
Ξεκινάς μια προσπάθεια, να "μαζέψεις" κόσμο που δεν είναι με ΚΑΝΕΝΑΝ και αναρωτιούντε στην αρχή, γιατί να έρθουμε με σένα ; Είσαι παλαβός ; Μόνος εναντίων όλων ;

Δυσκολεύεσαι ακόμα να πιστέψεις ότι είμαι πιο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ και από τους "Αυτόνομους".
Δεν πιστεύεις ότι είμαι ένας και ότι τα έβαλα και τα βάζω με όλους ακόμη...
Δεν είσαι σίγουρος τί κάνουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ και γιατί , ο λεγόμενος "χώρος μας", είναι πότε μαζί μας και πότε εναντίων μας.

Μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.
Μαζί μας είναι όταν γινόμαστε προβατάκια..... Εναντίων μας είναι όταν γινόμαστε βοσκοί....
Μα εγώ κι εσύ, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, δε θέλουν ούτε δόξα, ούτε ρόλο, ούτε μαεστρία κινήσεων επιδεικνίουν, ούτε "καρέκλα" θέλουν , ούτε τίποτα.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ θέλουν μόνον απ'όλους μας , ότι , στον Εθνικιστικό χώρο, υπάρχουν ΑΚΟΜΑ κάποιο, που πιστεύουν στις Ιδέες του Ίωνα Δραγούμη και του Περικλή Γιαννόπουλου.
Στις Ιδέες του Ιωάννη Μεταξά.
Και ναί, αυτοί οι "κάποιοι" , δεν είναι ούτε "με εμάς , ούτε με εσάς".
Αυτοί είναι με την Ελλάδα ΜΟΝΟΝ. Αυτοί είναι χωρίς χρήματα και "κύκλους"... με ένα απλό και ΔΩΡΕΑΝ μπλόγκ.

ΝΑΙ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.
Αλλά ωραίοι τζαμπατζήδες!
Και από πότε οι Ιδέες μας ήθελαν χρήματα ;!;!;
Αν είσαι μάγκας όπως λένε και στο χωριό μου, να μεταδώσεις τις Ιδέες μας στο συνάνθρωπο σου , δίπλα, χωρίς να έχεις τίποτα από πίσω. Μόνον το Λόγο σου και τη Μαγκιά σου. ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ.

Γι'αυτό έκανα τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.
ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ....

Στην Πορεία των Ιμίων, σε καλώ λοιπόν εγώ προσωπικά, να έρθεις μαζί μας.
Γιατί "ΕΜΕΙΣ" , είμαι Εγώ και Εσύ.
Αυτοί που δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ να χάσουμε και ΤΙΠΟΤΑ να κερδίσουμε.
Σε καλώ προσωπικά να "το πάρεις αλλιώς¨.... και να κάνεις κάτι επιτέλους για να το δούνε όλοι, ότι είσαι "βοσκός" κι όχι "πρόβατο" .

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ :

ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ , ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΝ .
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΗΛΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ .

Η' ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Η' ΤΙΠΟΤΑ !

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ , ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!


Ευάγγελος Dexter 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ... ΠΟΙΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙΕΘΝΙΚΚΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ... ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ...

Unknown είπε...

Να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις ΚΑΙ τα 1,000 άρθρα και βάλε.... και μετά τα ξαναλέμε.
Όσο για το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ..... αυτό δεν είναι φρόνιμον να γνωστοποιηθεί εις το Διαδύκτιον.


ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ , ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.... ΓΚΟΥΧΟΥ-ΓΚΟΥΧΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΥΤΕ... ΑΛΛΟΥ.
ΟΧΙ ΕΔΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΥΤΟΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΠΟΥ; ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ; ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΜΟ...

Ανώνυμος είπε...

DEN KOITATE NA KANETE KATI GIA THN PATRIDA LEW EGW .KAI STHN TELIKH AYTO H SELIDA KALA KANEI KAI YAPRXEI OPWS & POLLES ALLES POY ANOIGONTE APO PRAGMATIKOYS ELLHNES KAI OXI APO POYLHMENOYS !! H ELLADA GIA TOYS ELLHNES KAI GIA KANENAN ALLON KAI AMA DEN SAS ARESEI TA MPOGALAKIA SAS KAI EXW APO THN XWRA MAS POY GI AYTH THN XWRA KAPOIOI DWSANE THN ZWH TOYS .KAI TWRA KAPOIOI SAN KAI SENA THN MOLYNOYN KAI TIPOTA ALLO !!

MeDuSa είπε...

συναγωνιστή – πατριώτη - σούπερμαν πολύ μας συγκινείτε με όσα λέτε… τρομερή η επίκληση στο εθνικό συναίσθημα…είμαι σίγουρη πως όλες αυτές οι βαρύγδουπες εκφράσεις είναι οι πρώτες που μαθαίνουν άτομα σαν και σας (βλέπε προβοκάτορες φτου κακά) ως μετρό πειθαναγκασμού… πάραυτα κ εσείς ανώνυμος παραμένετε άρα…γιατί να εμπιστευτούμε εσάς και τα λεγόμενα σας;

Μας συμβουλεύετε λοιπόν να μην πάμε στην πορεία με τα ‘Δικά μας Παιδιά’ γιατί δεν θα έχουμε «περιφρούρηση» και θα καταλήξουμε χτυπημένοι αν κατάλαβα σωστά… (είναι σίγουρο δηλαδή ότι θα πέσει ξύλο και δεν θα είναι μια πορεία τιμής και μνήμης όπως θα έπρεπε; Το έχετε κανονισμένο από τώρα; Ή μήπως έχετε μαντικές ικανότητες;)

Και ερωτώ αυτά είναι θέσεις - απειλές κάποιου συγκεκριμένου κόμματος; Κάποιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων; Ή κάποιου ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις…προφανώς μη έχοντας τίποτα καλύτερο να κάνει;

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει εσείς και όλοι σαν και του λόγου σας… είναι ότι τα δικά μας Παιδιά είναι μια ‘παρέα’… με όχι απαραίτητα απόλυτα κοινές απόψεις αλλά με έναν κοινό στόχο, την ενημέρωση του χώρου μας…(στο μας βάλτε πολλά εισαγωγικά…) αλλά παραμένει παρέα…χωρίς ύπουλες βλέψεις και πάντοτε με θετική διάθεση! Σαν ‘παρέα’ λοιπόν θα συναντηθούμε και θα πάμε στην πορεία, και εκεί θα ενωθούμε με τους υπόλοιπους εθνικιστές, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι οι μνήμες πρέπει μόνο να μας ενώνουν…!

ΥΓ. πολύ μου άρεσε αυτό το φραξιονισμός που είπατε! Εύγε και χίλια μπράβο που επιλέγετε να χρησιμοποιείτε λέξεις που σας αντιπροσωπεύουν και περιγράφουν την ταυτότητα σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟ ΦΙΔΙ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ... ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!

(ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ)

Unknown είπε...

Αφου δε σου αρεσουν οι "ανωνυμες περσονες" αλλα ουτε το μπλογκ μας.... γιατι δεν πας αλλου , ωστε να ακους μονον αυτα που θες να ακους ?
Κοιτα αδερφε, εδω ειναι ενα ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ μπλογκ και τιποτα παραπανω.
Αν δε συμφωνεις με αυτα που διαβαζεις , μπορεις ειτε να σχολιασεις κ να πεις την αποψη σου ειτε να σταματησεις να βρισκεσαι εδω, αναμεσα μας.

Δυστυχως(για τους ομοιους σου) , το Διαδυκτιο ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ... αρα θα ακους τα παντα, αρκει να τα ψαχνεις και να τα βρισκεις.Οπως δηλαδη ακριβως κανεις και με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρεις δρομο απο εδω, διοτι καταλαβαμε ολοι μας και πρωτοι απ'ολους οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και ΦΙΛΟΙ του μπλογκ, τι σκοπο εχεις εδω....

Υ.Γ.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μαγκιά ,αλλά ανώνυμη ρε φίλε,στο χωριο σου που είστε μάγκες δεν έχετε όνομα;
Κ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ BLOGGERS γιατί δεν ενημερωνομαι απο αλλούς ,ούτε τηn άλλη βλακεία για άλλα blogs κ του ίδιου χωρου αλλά κ άλλων εξίσου ανώνυμα.
Αν ήθελες να κάνεις τη διαφορά έπρεπε να είσαι επώνυμος,βαρέθηκα τους τσάμπα μάγκες!
Ακόμη κ ο Τσίπρας είναι περισσότερο μαγκίτης απο εσένα αφού μπορεί κ λέει τις παπαριές του επώνυμα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε , αφου κι εσυ ΑΝΩΝΥΜΟΣ εισαι , γιατι την λες στο dexter ?
Και γιατι φαφωθηκες να μαθεις ποιος ειναι ?
Κ εαν δε σου αρεσει εδω το μπλογκ γιατι μας ζαλιζεις ?
Τραβα αλλου να μας αδειασεις τη γωνια να πουμε , αντε μας κουρασες "μαγκακι" ...