Featured Posts

4/1/10

Οπαδοί σκοτεινών λατρειών παριστάνουν τους υπερασπιστές… της Ελληνικής Ιδέας!



«…Εμπορεύονται την Ελλάδα, ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι μια διεθνιστική και οικουμενιστική ιδέα, ενώ αρνούνται την φυσική πραγματικότητα της ελληνικής φυλής.» «…Η Χαλδαϊκή μαγεία δεν μπορεί να έχει σχέση με την αρχαία ελληνική θρησκεία, ούτε και τα “εκλεκτά” μέλη κάποιων σκοτεινών οργανώσεων με την ιδέα του Πατρώου Ελληνισμού.»

Φαίνεται πως η Ελλάδα πουλάει τα τελευταία χρόνια και πολλοί επιτήδειοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι, παρατηρείται συχνά το θλιβερό φαινόμενο άνθρωποι με καμία πίστη στην ιδέα του Έθνους και με βεβαρημένη αντεθνική δράση, όχι μόνον να παριστάνουν τους «αρχαιολάτρες» και τους υπερασπιστές της Ελληνικής Ιδέας, αλλά και τους τιμητές των πάντων.

Πολλοί απ’ αυτούς ευθέως εμπορεύονται την Ελλάδα, ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι μια διεθνιστική και οικουμενιστική ιδέα, ενώ ταυτόχρονα αρνούνται την φυσική πραγματικότητα της ελληνικής φυλής. Παριστάνουν τους ασυμβίβαστους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα αρνούνται την συνέχεια της ελληνικής φυλής. Είναι δηλαδή, με άλλα λόγια, ενός άλλου είδους διεθνιστές, το δίχως άλλο.

Άλλοι από αυτούς μιλούν και γράφουν για επιστροφή στις αρχέγονες αξίες, περιφρονώντας την ιστορική πραγματικότητα και την αναγκαιότητα των καιρών και κηρύσσουν δόγματα και ιδέες που καμία σχέση δεν έχουν με τον Ελληνισμό, αλλά αποτελούν μέρος μιας σκοτεινής ανατολικής λατρείας, που πράγματι ήκμασε στον ευρύτερο ελληνιστικό κόσμο, στους ύστερους χρόνους της παρακμής. Η Χαλδαϊκή μαγεία π.χ. δεν μπορεί να έχει σχέση με την αρχαία ελληνική θρησκεία, ούτε και τα “εκλεκτά” μέλη κάποιων μαγικοθρησκευτικών οργανώσεων με την ιδέα του Πατρώου Ελληνισμού. Όμως, παρ’ όλα αυτά, αυτοί οι άνθρωποι και υπάρχουν και δρουν. Γιατί έχουν στο πλευρό τους τρεις πολύ ισχυρούς συμμάχους: Α) Το πνεύμα της “νέας εποχής”, που τους θέλει και αυτούς παρόντες για να συμβάλλουν στην γενική διάλυση. Β) Την ημιμάθεια των ανθρώπων, που αγνοούν την ελληνική ιστορία και πολύ εύκολα πιστεύουν τις βλακείες κάποιων νεόκοπων δήθεν, ιστορικών και Γ) Την βλακεία που πάντοτε ευδοκιμούσε στην χώρα μας και που σήμερα έχει έναν ακόμα λόγο να είναι παρούσα, αφού σε κάθε εποχή παρακμής οι ψευδοπροφήτες είχαν απήχηση στα απελπισμένα πλήθη.

Κ. Κ.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ... :

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: