Featured Posts

6/12/09

Ερντογάν προς Σκόπια: «Στηρίξου πάνω μας!»




ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ «ΕΞΕΓΕΡΣΗ»

Την ώρα που στο εσωτερικό της χώρας συνεχίζεται το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού με χορηγό την… «εξεγερμένη γενιά», όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε δυσάρεστες εξελίξεις στα Εθνικά μας θέματα. Ισχυρότατη στήριξη πρόσφερε στα Σκόπια, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δύο πρωθυπουργοί συναντήθηκαν το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, όπου προσέτρεξε για βοήθεια ο Γκρούεσκι, με την συνοδεία 100 επιχειρηματιών των Σκοπίων.

Οι δηλώσεις μετά την συνάντηση είναι ξεκάθαρες όσον αφορά τις προθέσεις των δύο πλευρών να συνεργαστούν σε ένα κοινό μέτωπο κατά… της Ελλάδας:

“Η Μακεδονία αισθάνεται ήδη ως πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ. Σε ότι αφορά τη διαμάχη για το όνομα, καλώ την Ελλάδα, να μην εμποδίσει την ένταξη της “Μακεδονίας” στην Ε.Ε., να επιτρέψει στη “Μακεδονία” να αποκαλείται “Μακεδονία” και να μην ασχολείται με άσχετα θέματα, προς το συμφέρον της περιφερειακής σταθερότητας”.

“Η Τουρκία, είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της “Μακεδονίας” κι αυτό αποδεικνύεται από την αταλάντευτη στήριξη, που μας προσφέρει την τελευταία δεκαετία”, δήλωσε με τη σειρά του ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Στο Γραικυλιστάν τώρα τα «νέα Δεκεμβριανά» βρίσκονται σε εξέλιξη… Η «επανάσταση» μπορεί να αναβληθεί και για…. του χρόνου αν δεν ολοκληρωθεί φέτος.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ : http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: