Featured Posts

27/7/09

Εθνικιστική Κατασκήνωση 2009



frontΠραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή 100 και πλέον συναγωνιστών από όλη την Ελλάδα το περασμένο σαββατοκύριακο, η 8η Εθνικιστική Κατασκήνωση. Ένα τριήμερο γεμάτο δράση και συντροφικότητα, που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ φίλων και συντρόφων που έχουν επωμιστεί το βάρος του κοινού αγώνα.

Με πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες, που σίγουρα δεν παραπέμπουν στις καθιερωμένες πολιτικές νεολαίες, απεδείχθη για μία ακόμη φορά πως το Κίνημα διαθέτει εκτός από Ιδεολογία και εκατοντάδες μάχιμα μέλη, που ξέρουν να αγωνίζονται, αλλά και να ζουν έντονα. Μακριά από τη νωθρότητα, με διαφορετική αισθητική από τις παρακμιακές συνήθειες της ελλαδικής νεολαίας, ζήσαμε ένα έντονο τριήμερο δίπλα σε βουνό και θάλασσα. Με έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση, τις αθλοπαιδιές, τη φυσική διατροφή και τις ομαδικές εξορμήσεις. Με ένα πρωτότυπο σεμινάριο πολεμικών τεχνών και άοπλης μάχης. Με ενδιαφέρουσες ιδεολογικές συζητήσεις, τηλεοπτικές προβολές και προτάσεις για το μέλλον του Κινήματος.

6 (2)

3

5

IRX_0063

2

Εκτενής παρουσίαση της 8ης Εθνικιστικής Κατασκήνωσης και πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Αντεπίθεση.


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: