Featured Posts

10/7/08

ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!!!

Πήξαμε στους Αλβανούς τουρίστες σύμφωνα με την Κυβέρνηση, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία...


Όσο και να θέλει να κρυφτεί η πουτάνα, η πουτανιά της την προδίδει...

Επίσημα το Ελληνικό κράτος ανακοινώνει αριθμό μεταναστών στη χώρα περίπου στο ένα εκατομμύριο και κάτι.

Έλα που το ίδιο το κράτος (η πουτάνα) δεν μπορεί να κρύψει την πουτανιά της όμως? (τον πραγματικό μέγεθος λαθρομετανάστευσης)

Στην Ελευθεροτυπία της 28-6-2008
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=28.06.2008,id=52185856,80187264,74393088 διαβάζουμε:

"Οι μύθοι δεν μπορούν να θρέψουν πια τον ελληνικό τουρισμό. Κυβέρνηση, υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και Στατιστική μιλούσαν στις αρχές του χρόνου για 17 εκατ. ξένους τουρίστες φέτος, ντύνοντας με τη λεοντή του τουρίστα και 2,5 εκατ. οικονομικούς μετανάστες από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία που μπαινοβγαίνουν στα σύνορα...Σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στα 16 εκατ. του συνόλου των ξένων τουριστών που παρουσίασε η ΕΣΥΕ για το 2006 περιλαμβάνονται 1,6 εκατ. Αλβανοί που εργάζονται στη χώρα, πάνω από 450.000 Βούλγαροι, ενώ πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο οι Ρουμάνοι, Πολωνοί, Ρώσοι, Γεωργιανοί κ.ά. που κάθε άλλο παρά τουρισμό κάνουν στην Ελλάδα. Έτσι, οι πραγματικοί ξένοι τουρίστες δεν ξεπερνούσαν τα 12,5 με 13 εκατ. Όμως, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας αρέσκεται ακόμα στο να καταμετρά «κεφάλια» ξένων επισκεπτών στα αεροδρόμια και στις οδικές πύλες εισόδου της χώρας δίχως να προσδιορίζει (πιθανώς γιατί έτσι βολεύει) τον σκοπό της επίσκεψης."

Βέβαια θα μου πείτε τώρα τι έγινε καλέ? Η Ελευθεροτυπία έγινε "ρατσιστική" εφημερίδα? Όχι όχι μην ανησυχείτε φίλοι προοδευτικάντηδες. Απλά η Ελευθεροτυπία θέλει να μας δείξει ότι ο τουρισμός δεν πάει καλά αφού τα 17 εκατομμύρια τουριστών που μετράει η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδας, είναι στην πραγματικότητα 12,5 - 13 μόνο εκατομμύρια. Αυτό μας λέει η Ελευθεροτυπία.

Βέβαια η Ελευθεροτυπία όπως και η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία δεν ενδιαφέρονται καθόλου ούτε τους απασχολεί που πήγαν αυτά τα υπόλοιπα 4 - 4,5 εκατομμύρια "απολωλότων τουριστών" και αν συμβαδίζουν όλα αυτά με την άλλη ανακοίνωση της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που αναφέρει ότι η Ελλάδα φιλοξενεί ένα και κάτι, εκατομμύριο μεταναστών.... μόνο.... (τί μόνο δηλαδή που και αυτό είναι ένα εξωφρενικό ποσοστό για τα δεδομένα μιας χώρας σαν την Ελλάδα).

" Πιθανώς έτσι βολεύει", η Ελευθεροτυπία το γράφει, έτσι? Άσχετα εάν βέβαια η εφημερίδα εννοεί άλλα και αναφέρεται μόνο στον τουρισμό, το νόημα δεν αλλάζει και η πουτανιά προδίδει την πουτάνα. Κι ο νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: