Featured Posts

8/5/12

ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αγέρωχοι και ελεύθεροι πατριώτες που δώσατε την ψήφο σας στη Χρυσή Αυγή,
Οι ημέρες της σκλαβιάς τελειώνουν. Οι Έλληνες στην καταγωγή και στην ψυχή μίλησαν. Εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες της Ιδέας βρίσκονται στις γραμμές μας. Μετά από τριάντα οκτώ χρόνια πραγματικής μεταπολιτευτικής δικτατορίας έρχεται η επιβράβευση και η δικαίωση του «Ο επιμένων νικά» αλλά και του ρητού των καταδρομέων «Ο τολμών νικά». Τολμήσαμε. Αγωνιστήκαμε όλοι μαζί για να φέρουμε τη φωνή του Ελληνικού Εθνικισμού στο Ελληνικό κοινοβούλιο και σε όλα τα fora.
Δίκαια χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του πύρινου λόγου του Αρχηγού προς τους χιλιάδες συγκεντρωμένους κάτω από τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως Αθηνών, συναγωνιστές πανηγύριζαν και φώναζαν το σύνθημα «Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή».
Πατρίδα. Πατρίδα είναι το ιδανικό μας, η πίστη μας, το αίμα μας, οι πρόγονοί μας, η Ιδέα μας. Και η Ιδέα αυτή είναι απτή αλλά και άθικτος. Πατρίδα είναι το αίμα μας ,η ράτσα μας, η ευλογημένη από τον Θεό φυλή μας.
Τιμή. Για την Ιδέα αυτή αγωνιζόμαστε σταθερά, με πίστη και ανιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια, και για την Ιδέα αυτή είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων. Τιμή. Το χαρακτηριστικό των πιστών, των μαχητών, των πραγματικών Ελλήνων στο διάβα της Ιστορίας. Δεν εξαγοραστήκαμε. Δεν προδώσαμε. Δεν λιποψυχήσαμε. Κρατήσαμε την ακεραιότητά μας ακόμα και μέσα από τυχόν λάθη στη μακρόχρονη πορεία μας.
Χρυσή Αυγή. Η ελπίδα του Έθνους μας, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Αυτό που ξεκίνησε από μια δράκα ανθρώπων με τον συναγωνιστή Αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο, σαν μια νέα Φιλική Εταιρεία πριν από 30 χρόνια και που προσδοκά να φέρει την ελευθερία στους Έλληνες.
Συναγωνιστές, η Επανάσταση άρχισε. Πυκνώστε τις γραμμές μας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τη Νίκη, και πέρα απ’ αυτή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Βουλευτής Επικρατείας

Υ.Γ. Το «βουλευτής» δεν είναι αποτελεί τίτλο τιμής, αλλά είναι το ξυδάκι σε όλους όσους αυτά τα χρόνια πολεμούν την ιδέα μας και χρησιμοποιείται για να το συνηθίζουν.
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: