Featured Posts

2/5/12

ΕΧΩ ΤΙΜΗ, ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΥΓΜΗ, ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


 
Έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο, εν όψει των εκλογών της 6ης  Μαΐου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα που εκφράζει έμπρακτα και μοναδικά τον Ελληνικό Λαϊκό Εθνικισμό, διεκδικεί, για μια ακόμη φορά, την ψήφο του Ελληνικού Λαού, βρισκόμενη όμως έτη φωτός μακριά από την οποιαδήποτε φθηνή και ψηφοθηρική τακτική και λογική.
Κινούμενοι σε μια εποχή, όπου οι άνεμοι φυσούν κάτι παραπάνω από ευνοϊκά για την Ιδεολογική Αξία, την Πολιτική Γραμμή και την Κομματική Ταυτότητα, οι οποίες συνθέτουν την Ύπαρξη μας, αποτελεί συνάμα αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε καμία περίπτωση, δεν είναι ένα ακόμη κλασικό εκλογικό σχήμα, το οποίο εξαντλεί ολοκληρωτικά τις δραστηριότητες του κατά την διάρκεια της οποιασδήποτε προεκλογικής περιόδου. Η ίδια η ροή της Ιστορίας, οι εξελίξεις των γεγονότων, όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξαν περίτρανα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την Ενότητα, στην πράξη, των πιο Υγιών, Δυναμικών, Επαναστατικών και ‘‘Ψαγμένων’’ στοιχείων του Εθνικού Λαϊκού Κινήματος.
Η μέχρι τώρα πορεία μας έχει αποδείξει
με ποιο τρόπο αντιλαμβανόμαστε την στενή σχέση της Ιδεολογικής καθαρότητας με την πολιτική τακτική, την μεταχείριση της Αλήθειας με απόλυτη συνέπεια απέναντι σ’ αυτήν. Επομένως, με γνώμονα όλα αυτά, η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ψήφο ουσίας και όχι εντυπώσεων, ψήφο με ξεκάθαρο ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο και όχι ψήφο χαλαρή και ‘‘χαβαλετζίδικη’’. Χωρίς βαρύγδουπα ονόματα και ‘‘διασημότητες’’, μακριά από ύποπτες και άγνωστες χρηματοδοτήσεις, πλήρως αποκλεισμένη (όταν δεν καθυβρίζεται και δεν λασπολογείται ασύστολα χωρίς την δυνατότητα απάντησης) από την χρηματιστική δικτατορία των ‘‘νταβατζήδων’’ των ΜΜΕ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει να βαδίζει σ’ έναν δύσκολο, όσο και σωστό δρόμο. Γιατί αυτό ακριβώς αποτελεί το βαθύτερο και ουσιαστικό περιεχόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ένα Κίνημα, με όλη την βαρύτητα και το κύρος που εμπεριέχει η έννοια αυτή, αποτελούμενο από απλούς Έλληνες στην Καταγωγή και την Συνείδηση, Έλληνες στους οποίους η Προσωπικότητα τους αποκτά Εθνική και Κοινωνική διάσταση διαγράφοντας την οποιαδήποτε ατομιστική λογική, χρηματοδοτούμενη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις συνδρομές και τις εθελοντικές εισφορές των Μελών και των Φίλων της.
Κινούμενη στο πεζοδρόμιο, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, σπάζοντας χάρη στον ακτιβισμό των Χρυσαυγιτών, Ανδρών και Γυναικών, την συνωμοσία σιωπής και τα εμετικά σχόλια των κονδυλοφόρων του συστήματος. Ακριβώς επειδή το μονοπάτι του Πολεμιστή είναι δύσβατο και μοναχικό, γι’ αυτό και για πολλά χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μοναδική περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά, δημιούργησε ένα Ισχυρό κάστρο, έχοντας ως κυριότερό της όπλο την ΠΙΣΤΗ στην Ιδεολογία της και το μεταφυσικό πεπρωμένο αυτής, Αξίες δυσνόητες και άχρηστες στους αστούς και μαρξιστές κατηγόρους της. Τώρα, οπλισμένοι με την πείρα τόσων ετών, διδασκόμενοι από τα (αναπόφευκτα) λάθη του παρελθόντος, πικραμένοι όσο και σφυρηλατημένοι από αποχωρήσεις και λιποταξίες όλων εκείνων που δεν άντεξαν την Ιερή ιδιότητα του Χρυσαυγίτη στη φθορά του χρόνου, συμμετέχουμε, από θέση ισχύος πλέον, στο πολιτικό σκηνικό διεκδικώντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν ‘‘οι άλλοι’’, δεν ασχολούμαστε με το ‘‘γαύγισμα’’ που εκστομίζουν διάφορα αστράτευτα κοπρόσκυλα (με σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδας…), ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, δεν απολογούμαστε ούτε για το τι είμαστε (και τι δεν είμαστε), ούτε για το τι πιστεύουμε, ούτε για το ποιους και πώς πολεμάμε. Θεωρώντας ως εχθρό μας το αντεθνικό και αντιλαϊκό καθεστώς της σήψης και της παρακμής, γνωρίζουμε το επίπεδο και το μέγεθος της Στρατηγικής, την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε, γι’ αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να πέσουμε σε παγίδες μικροπολιτικής αντιπαράθεσης με φαντασμένους, τυχάρπαστους, ‘‘ψώνια’’, θρασύδειλους και ανύπαρκτους.
Διεκδικούμε, και θα πάρουμε, την ψήφο όλων των Αξιόλογων και Αξιοπρεπών Ελλήνων, του Ιδεολόγου Εθνικιστή, του προβληματισμένου Πατριώτη, του Εργάτη, του Αγρότη, του Επιστήμονα, γενικώς των Τίμιων Εργαζόμενων και Ανέργων, όλων εκείνων που έχουν αηδιάσει από ‘‘τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα’’ των πολιτικάντηδων, δεξιών και αριστερών, οι οποίοι μας οδήγησαν στη λαιμητόμο του Μνημονίου. ΟΧΙ, δεν είμαστε ούτε απατεώνες, ούτε καιροσκόποι, ούτε γυρολόγοι του πολιτικαντισμού για να ισχυριζόμαστε πως αρκούν οι εκλογές, οι όποιες εκλογές, για να σωθεί η Χώρα. Πιστεύουμε, όμως, ακράδαντα πως η είσοδος (η ‘‘εισβολή’’, αν θέλετε…) της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα αποτελέσει μια πολύ καλή αρχή, μια χρυσή ευκαιρία, μια τονωτική ένεση στο πεσμένο ηθικό του Ελληνικού Λαού, ο οποίος θα αντιληφθεί και θα διαπιστώσει ότι ακόμα και λίγοι Άνθρωποι, όταν είναι αποφασισμένοι, μπορούν να πετύχουν πολλά. Δίνοντάς μας δύναμη ο Λαός, θα μας δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση, θα μας γιγαντώσει κι άλλο στον Αγώνα που δίνουμε ενάντια στους σάπιους, τους αδιάφορους, τους προδότες, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Γι’ αυτό και είμαστε Αληθινοί και Υπερήφανοι στην οντότητα μας, σε ό,τι ενστερνιζόμαστε, κι έτσι μπορούμε να κοιτάξουμε με ψηλά το κεφάλι, χωρίς τύψεις και ενοχές, μέσα στα μάτια τον οποιοδήποτε. Γι’ αυτό και ζητάμε την ψήφο κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα στις 6 Μαΐου, όχι για συντηρητικούς βιοποριστικούς σκοπούς, ούτε για να ικανοποιήσουμε την ατομική μας ματαιοδοξία αλλά για να συντάξουμε το όραμα, να δώσουμε πρόσωπο στην ελπίδα και πνοή σ’ ένα Νέο Τρόπο Ζωής. Δίχως αυταπάτες, δισταγμούς, μεμψιμοιρίες, φτηνές δικαιολογίες και συμβιβασμούς, την Κυριακή 6 Μαΐου αποδεικνύουμε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΗ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΥΓΜΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτή η πολιτική πράξη, αυτή η ψήφος, δίδεται με Σταθερό Χέρι, Καθαρό Μυαλό και Γενναία Καρδιά για να σφυρηλατήσουμε την Εθνική Λαϊκή Αντίσταση εναντίον κάθε πατριωτικού και κοινωνικού εχθρού, εσωτερικού και εξωτερικού. Ας φέρουμε, λοιπόν, όσο το δυνατόν πιο σύντομα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού, για ένα Μέλλον ανάλογο της Ιδεολογίας μας. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Υ.Γ.: Επτά χρόνια συμπληρώνονται τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς από τότε που ‘‘έφυγε’’ από κοντά μας ο Σύντροφος και Φίλος Μαρίνος. Η επερχόμενη Νίκη, στην Μάχη της 6ης Μαΐου, θα αποτελέσει έναν ελάχιστο Φόρο Τιμής στην Μνήμη του, έναν Λιτό Σεβάσμιο Χαιρετισμό, για όλα όσα Αγωνίστηκε ο Μαρίνος κατά τη διάρκεια της Ζωής του, και συνεχίζουμε και Εμείς, οι Συναγωνιστές του, να Υπερασπιζόμαστε. Γι’ αυτό, άλλωστε, θα ζει για πάντα στις Συνειδήσεις μας!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: