Featured Posts

3/5/12

Λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την Πρώτη Μεγάλη Νίκη…



Συναγωνιστές διαδώστε το μήνυμα παντού! Όλα τα θλιβερά παράσιτα που συντήρησαν τόσα έτη την κλεπτοκρατία τρέπονται σε άτακτη φυγή μπροστά στην βροντώδη και συντεταγμένη επέλαση του Ελληνικού Εθνικισμού. Βρισκόμαστε μάρτυρες στο κύκνειο άσμα ενός κόσμου παρακμής που δύει και φυγομαχεί, ανίσχυρου να ανασχέσει την μοιραία για αυτό έκβαση. Ταυτόχρονα στεκόμαστε στο κατώφλι καταλυτικών αναγεννητικών εξελίξεων.
Κάθε ημέρα που περνά το Κίνημά μας ισχυροποιείται, σχίζοντας ως παγοθραυστικό κινδυνολογίες, ψευτοδιλήμματα ή και ωμές συκοφαντίες. Χιλιάδες αφυπνισμένοι Έλληνες σπάζουν τα δεσμά της εξάρτησης και του ψεύδους πυκνώνοντας ασταμάτητα τις τάξεις μας. Και όχι μόνο ασπάζονται ασμένως την αλήθεια των λόγων μας, αλλά στοιχίζονται μαζί μας στις πρώτες γραμμές του Ανένδοτου Αγώνα για Κάθαρση και Επανελλήνιση της χώρας. Το γνωρίζουν οι απάτριδες κερδοσκόποι και το τρέμουν. Αισθάνονται την καυτή ανάσα της ιερής αγανάκτησης καθώς πλησιάζει πάνω από τον προσκυνημένο σβέρκο τους κι αρχίζουν να λοξοκοιτούν αλαφιασμένοι προς την έξοδο κινδύνου. Ε λοιπόν ας το γνωρίζουν, δε θα υπάρξει κανένα έλεος για τους προδότες της πατρίδος!
Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές γεμάτες νόημα και αξία. Έστω και την έσχατη ώρα, ο Ελληνικός λαός ξυπνά και φτύνει κατάμουτρα όσους
τον εξαπατούσαν και τον εκμεταλλεύοταν συστηματικά για δεκαετίες, φέρνει από τα βάθη του ασυνείδητου τα φυλετικά του αντανακλαστικά και δίδει μια νέα απρόσμενη ώθηση στον τροχό της Ιστορίας. Ο Ελληνισμός μετατρέπεται στον Αστάθμητο Παράγοντα που όχι μόνο είναι σε θέση να χαλάσει τα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών, αλλά και να πυρπολήσει με επαναστατική έμπνευση τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς, δείχνοντας υπερήφανα τον δρόμο για την αντίσταση των εθνών. Αυτοί που τόλμησαν να μας κάνουν για πρώτη φορά στα χρονικά αντικείμενο της διεθνούς χλεύης είναι έτοιμοι να δουν τους όρους του παιχνιδιού να αντιστρέφονται εις βάρος τους. Γι’ αυτό ακριβώς η σκληρότερη μάχη αρχίζει αμέσως μετά την είσοδό μας στην βουλή.
Και κάτι τελευταίο: Ένα επιχείρημα που μεταχειρίστηκαν για να μας υποβιβάσουν είναι ότι αποτελούμε ένα “μονοθεματικό κόμμα διαχείρισης οργής και τίποτα παραπάνω”. Ουδέν ψευδέστερον. Ελάχιστα αν έμπαιναν στον κόπο να εξερευνήσουν την παρούσα ιστοσελίδα θα διαπίστωναν ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει μια από τις πληρέστερες ιδεολογίες και ένα από τα εναργέστερα προγράμματα στο πολιτικό φάσμα, αμφότερα εκ των οποίων εκπηγάζουν από τις πραγματικές εθνικές ανάγκες του λαού μας και είναι ταγμένα στις υπηρεσίες τους. Και το σημαντικότερο: εμφιλοχωρείται από αυθεντικό όραμα για το μέλλον του Ελληνισμού, αυτό που υπονόμευσαν οι έως τώρα κυβερνώντες, αυτό που θα συνεχίζαν να υποσκάπτουν με αλλεπάλληλα κύματα αφαιμακτικών μέτρων αν τους ξαναδιδόταν ποτέ δύναμη από τους πολίτες. Είναι ώρα οι οπαδοί της μηδενικής αναπτυξιακής πολιτικής και της μηδενικής ευθύνης που είχαν τον μισθωτό και τον συνταξιούχο ως το μόνιμο κορόιδο να πληρώσουν για τις κλεψιές και τα λάθη τους να λάβουν την δέουσα απάντηση από άξιους ανθρώπους της βιοπάλης, της εργατιάς, του στρατού και της επιστήμης που επανδρώνουν τα ψηφοδέλτια Λαϊκού μας Συνδέσμου. Είναι ώρα να χαράξει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και να κλείσει για πάντα τους εφιάλτες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!
Καλλίμαχος
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: