Featured Posts

9/8/11

ΜΜΕ: Οι μεγάλοι και οι μικροί «νταβατζήδες»! Από την Καβάλα μέχρι την Κόρινθο



Από τα γραφεία μας τους τελευταίους 2 με 3 μήνες έχουν περάσει δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο. Η ερώτηση προφανής γιατί; …και η απάντηση που λαβαίνουμε προφανής: γιατί η Χρυσή Αυγή προκαλεί το ενδιαφέρον τους και θεωρούν ότι αποτελεί πολιτικό φαινόμενο η συνεχής άνοδός της. Αντίθετα, αυτό δεν το βλέπουν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μας αγνοούν, όταν δεν μας λασπολογούν. Τι να κάνουν τα παιδιά, πρέπει και αυτοί να ζήσουν κι ό,τι τους λένε τα αφεντικά τους, κάνουν. Άσε που οι περισσότεροι είναι εμπαθείς αριστεροί, αφού το δημοσιογραφικό επάγγελμα το έχουν κάνει κλειστή μαρξιστική συντεχνία.Όμως, μη νομίζετε ότι είναι μόνον οι μεγάλοι νταβατζήδες των Αθήνων με τα μεγάλα κανάλια, τις εργολαβίες δημοσίεων έργων, την διαπλοκή και τις τράπεζες πίσω απ’ όλα αυτά… είναι και οι μικροί νταβατζήδες είτε των Αθηνών, είτε της επαρχείας. Τις τελευταίες ημέρες μας ανέβαλαν δύο συνεντεύξεις. Μία σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας και μία σε έναν της Κορίνθου.
Οι δικαιολογίες αστείες. Άλλοτε λένε ότι πρέπει να υπάρχει και εκπρόσωπος άλλου κόμματος, αλλά δεν δέχεται κανένας κι έτσι δεν μπορούν να μας παρουσιάσουν κι άλλοτε ότι έχουν έλλειψη τεχνικού προσωπικού! Και στις δύο δε περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι είναι πρόθυμοι, γιατί ασφαλώς μία συνέντευξη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι και μία προσωπική τους επιτυχία, όμως οι ιδιοκτήτες των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών (όχι όλων ευτυχώς!), οι μικροί νταβατζήδες της επαρχίας δηλαδή, που παίζουν με κομματάρχες και βο(υ)λευτές ακολουθούν την σκληρή γραμμή της συνωμοσίας της σιωπής και της λασπολογίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την οποία έχουν επιβάλει οι μεγάλοι νταβατζήδες του τόπου μας.
Όντας, λοιπόν, αποκλεισμένοι σχεδόν ολοκληρωτικά από τα ΜΜΕ δίνουμε έναν υπέροχο αγώνα με την προσωπική πολιτική δράση μελών, αλλά και φίλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και σπάμε την συνωμοσία της σιωπής!
Όμως και αυτό τους δυσαρεστεί. Έτσι, έγραψαν για τις μπλε σημαίες με τον λευκό Mαίανδρο, που είχαν οι Χρυσαυγίτες στα διόδια της Ελευσίνας ότι ήταν σημαίες με σβάστικες!!! Με κάθε τρόπο προσπαθούν να μας σταματήσουν. Δεν θα τα καταφέρουν.
Δείτε στην συνέχεια αποσπάσματα από την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής σε Γάλλους δημοσιογράφους, την ίδια ημέρα είχε δώσει και στο BBC LONDON, αλλά τι να είναι ένα BBC μπροστά στο «τιβι Κωλοπετινίτσα»;!

Δεν υπάρχουν σχόλια: