Featured Posts

9/8/11

Η Χρυσή Αυγή στο Δρύαλο της Μάνης



Δεκάδες συναγωνιστές από όλη την Πελοπόννησο παρευρέθηκαν σήμερα στο μνημόσυνο Τιμής και Μνήμης των Ηρωικών πεσόντων 1941-1949 στον Δρύαλο της Μάνης. Η εκδήλωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο προς τιμήν αυτών που πολέμησαν για να μη γίνει η Πατρίδα μας σοβιετικό προτεκτοράτο. Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:30 με μια ομιλία που περιέγραφε τα γεγονότα του συμμοριτοπολέμου και έκανε σαφώς νύξη για τη σημερινή κατάντια της Πατρίδας μας, τονίζοντας επίσης πως τότε η κυβέρνηση ήταν εθνική ενώ τώρα δεν είναι.

Έπειτα ακολούθησε το προσκλητήριο νεκρών και η ανάγνωση όσων πολέμησαν και έπεσαν στο καθήκον ενάντια στους κομμουνιστές. Στο τέλος της εκδήλωσης εψάλη ο εθνικός ύμνος στον οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής έδωσαν τον παλμό. Ακολούθησαν και συνθήματα υπέρ των Χιτών και των Ταγματασφαλίτων και εναντίων των προδοτών πολιτικών του σημερινού καθεστώτος.

Με το πέρας της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι ζητούσαν ενημερωτικό υλικό. Τα σχόλια του κόσμου ήταν παραπάνω από θετικά και επιβεβαίωναν για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή είναι παντού και είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να αγωνιστεί για την Πατρίδα. Η σημερινή παρουσία μας ήταν μια απόδειξη πως οι Χρυσαυγίτες δε ξεχνούν και πάντοτε τιμούν την Ιστορία της Πατρίδας μας.


http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: