Featured Posts

17/2/11

Η επέλαση των αλλοθρήσκων... με την παντόφλα!

Με έκπληξη σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι στη Σκάλα Λακωνίας, στην οποία παρασιτεί μεγάλος πληθυσμός λαθρομεταναστών Πακιστανών, από την κοινότητα τους υπήρξε αξίωση δημιουργίας τεμένους για να εκπληρώνουν και αυτοί τα θρησκεύτικά τους καθήκοντα!! Μιλάμε με βεβαιότητα καθώς οι πληροφορίες μας προέρχονται από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ πηγή, η οποία μας ενημέρωσε πως κλιμάκιο ιμάμηδων, επισκέφθηκε τη Σκάλα, και κατέθεσαν επίσημες αιτήσεις για τη δημιουργία τεμένους!!
Ύστερα από δική μας τηλεφωνική παρέμβαση, οι αιτήσεις απορίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες। Παρόλα αυτά το γεγονός από μόνο του μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι κύκλοι των λαθρομεταναστών εδώ προσπαθούν να κάνουν βήματα εδραίωσης στην περιοχή.
Δυστυχώς για αυτούς, πλέον ο κόσμος της Λακωνίας έχει ξεσηκωθεί εναντίον τους, και αργά ή γρήγορα θα φύγουν νύχτα από την περιοχή. Βαρεθήκαμε πλέον εδώ στη Λακωνία εξαιτίας τους να αντιμετωπίζουμε ανεργία, ασθένειες καθώς επίσης και την πλέον γνωστή σε όλους μας διαστροφή της συγκεκριμένης φυλής(οι οποίοι παρεπιπτόντως κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, ή βιαστές θα είναι ή κύναιδοι - όλοι πλέον ξέρουν την ιστορία με την παντόφλα!).
Για τους μη γνώστες είναι συνήθες φαινόμενο για τους Πακιστανούς, οι οποίοι σε αντίθεση με άλλες φυλές λαθρομεταναστών να μην φέρνουν μαζί τους γυναίκες. Αυτό είναι κάτι εντελώς παραφύσιν, καθώς όλοι οι άνθρωποι έχουν και "βιολογικές" ανάγκες να ικανοποιήσουν. Οι Πακιστανοί λοιπόν που λέτε εφήυραν μια πρωτοποριακή μέθοδο να λύνουν το πρόβλημα της σεξουαλικής τους ικανοποίησης. Όταν λοιπόν δεν είναι ετεροφυλόφιλοι και δεν καταφεύγουν σε βιασμούς - παρενοχλήσεις κ.λπ. καταφέυγουν στη "μέθοδο της παντόφλας".
Κάθε εβδομάδα κληρώνουν τον "τυχερούλη" που θα παίξει το ρόλο "της γυναίκας του σπιτιού". Υποχρεωτικό αξεσουάρ για να διαχωρίζει τη θέση του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι οι παντοφλίτσες! Ο ρόλος του σημαίνει να μην πηγαίνει για μια εβδομάδα στην εργασία και να ασχολείται με την καθαριότητα(πλάκα μας κάνετε;), με το μαγείρεμα και με τις πάσης φύσεως δουλειες του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής ικανοποίησης των υπολοίπων της οικιας!
Για φαντάσου... όλοι σε ένα σπίτι θα πρέπει να περάσουν από αυτό το στάδιο, οπότε και όλοι το "έχουν δοκιμάσει". Για φαντάσου... δεν μας έφτανε η ελονοσία και η φυματίωση που νομίζαμε ότι είχαν εξαφανιστεί, θα αποκτήσουμε ποιός ξέρει ποιά άλλη ασθένεια(φυσικά μιλάμε για λοιμώδεις νόσους)!
Λέτε οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΜΕ και λοιποί θολοκουλτουριάρηδες ανθέλληνες να βρήκαν άλλον έναν λόγο να τους συμπαθήσουν τόσο, και να κόπτονται τόσο πολύ για τα δίκια τους;
Να φωνάξουμε και τον κο Μπουτάρη να τους οργανώσει σε ένα PAKI PRIDE να πέσει στη Λακωνία το γέλιο της αρκούδας, μιας και με τα χάλια των πολιτικάντηδων θα είναι μια πολύ καλή πηγή διασκέδασης!

http://xamwrias.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
ΌΤΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΟ ΈΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!! ΕΥΓΕ!