Featured Posts

29/11/09

Νέος δίχως Όνειρα, Όπλο γεμισμένο....




Στις μέρες μας, γίνεται ξάφνου έντονος λόγος για την εμφάνιση μιας "ακροδεξιάς" αυξανόμενης βίας.
Δεν είναι βεβαίως τυχαίο που συνάμα εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι γνωστοί-πασίγνωστοι("άγνωστοι") και δεν είναι επίσης τυχαίο πως την αντίδραση του καταπιεσμένου Έλληνα μέσα στην ίδια του τη Χώρα, την "ερμηνεύουν" ως "ακροδεξιά κίνηση".
Είναι γνωστό σε όλους μας ότι όποια κίνηση διαμαρτηρίας και να γίνει εναντίων των αντεθνικών μέτρων,σκέψεων και δράσεων,θα εμφανιστεί ως δια μαγείας μια ταμπέλα ονόματι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" και στην καλύτερη "ΑΚΡΑΙΟΙ" !
Ο φόβος όλων των ανίκανων κυβερνήσεων που έχουν περάσει από τη Χώρα μας, έναντι στις Εθνικές Ιδέες και Πράξεις, δημιουργεί ομάδες καταστολής σε οτιδήποτε Εθνικού χαρακτήρα.
Από το φακέλωμα των Εθνικιστών και τη δίωξή τους έως τον παπαγαλισμό στην Κοινωνία περί "ακραίων Ιδεών" και "φασιστικών αντιλήψεων".
Είναι αυτοί που κατηγορούν τους Εθνικιστές για "επικίνδυνες" συμπεριφορές έναντι της Κοινωνίας, αλλά αυτοί είναι που δημιουργούν ρατσιστικούς νόμους και διακρίσεις μέσα στα πλαίσια βεβαίως της Δημοκρατίας τους...
Αυτοί που λένε και ξαναλένε Δημοκρατικά, πως έχουν όλοι το δικαίωμα να υποστηρίζει ο καθένας ότι θέλει, είναι αυτοί που φέρουν όλες τις φασιστικές ιδέες,για να "προστατέψουν" τα συμφέροντά τους,που καρποφόρισαν μέσα από τη "Δημοκρατία τους".

Οι Ιδέες κύριοι, δεν αλλάζουν με μια θεσούλα στο δημόσιο,με απειλές, ούτε με ειδικές ομάδες καταστολής και παρακολούθησης.
Οι Ιδέες μας για μια Μεγάλη,Δυνατή και Ανεξάρτητη Ελλάδα, δεν μπορούν να νικηθούν από κανέναν και από τίποτα.
Και αυτό είναι που το ξέρουν και τους πληγώνει.

Υ.Γ.
Όσο εσείς θα ετοιμάζετε νέους νόμους και τρόπους "αντιμετώπισης" των Εθνικών μας Ιδεών, άλλο τόσο Εμείς θα δυναμώνουμε.
Αλλά και να πάψετε, πάλι Εμείς θα δυναμώνουμε.
Διότι οι Ιδέες μας έρχοντε όλο και πιο κοντά στην Ελληνίδα και στον Έλληνα,που έχετε καταστρέψει τα όνειρα του.
Και Νέος δίχως Όνειρα, Όπλο γεμισμένο....



Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: