Featured Posts

6/4/09

Με αφορμή δημοσίευμα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Την ώρα που η κόκκινη τρομοκρατία οργιάζει, οι image makers της (βλέπε δημοσιογράφοι) αναλαμβάνουν - εκτός από το να της πλέκουν το εγκώμιο δίνοντας στους εκπροσώπους της την ιδανική εικόνα των «κοινωνικών αγωνιστών» - να δικαιολογούν τη δράση της, συκοφαντώντας παράλληλα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την Ιδέα του Εθνικισμού.


Βαφτίζοντας την Αντίσταση μας «ακροδεξιά αντίδραση», νομίζουν πως θα πλήξουν το Κίνημά μας. Γελιούνται οικτρά! Νομίζουν, οι βολεμένοι αυτοί, με τις χιλιάδες ευρώ για μισθό, πως θα υποστείλουμε τη Σημαία και τα ματωβαμμένα Λάβαρά μας, όταν ο Λαός μας υπομένει όλους τους κόκκινους και αλλοδαπούς εγκληματίες, που ολοκληρώνουν το καταστροφικό για την κοινωνία μας έργο των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Ζοφερή πραγματικότητα που αναγκάζονται να παραδεχτούν και οι ίδιοι:
"Τα φλέγοντα κοινωνικά προβλήματα και η συμπίεση των λαϊκών στρωμάτων προς τα κάτω, σε συνδυασμό την παρουσία χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στη χώρα μας, την αναδυόμενη εγκληματικότητα, αλλά και την υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου…"

Αλήθεια, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι που συμπιέζει τα λαϊκά στρώματα;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευθύνεται για την παρουσία των «χιλιάδων» (από αριθμητική «σκίζουμε» βλέπω) μεταναστών;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευθύνεται για την εγκληματικότητα που οργιάζει στους δρόμους της Πατρίδας μας;
Ή μήπως φταίνε οι Χρυσαυγίτες για την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας;

Αυτή σας τη φράση θα σας τη θυμίσουμε όταν θα 'ναι στο προσκήνιο πάλι οι «επαναστατικές καταλήψεις» της αριστεράς και θα εγκωμιάζετε εκ νέου τα «παιδιά» με τα μούσια που κοντεύουν τα σαράντα. Γνωρίζετε ότι δεν ευθυνόμαστε Εμείς για όλα αυτά, όπως γνωρίζετε ότι Εμείς έχουμε την λύση τους - και την προοπτική αυτής της λύσης ονομάζετε τρομαγμένοι "επικίνδυνες διαθέσεις".

Κλείνοντας, ας σκεφτεί ο καθένας τα «καλοδουλεμένα» συνθήματα των "αντιεξουσιαστών" και την απόλυτη ταύτισή τους με τις θέσεις των δημοσιογράφων των μεγάλων συγκροτημάτων – π.χ. Λαμπράκη στην προκειμένη περίπτωση. Ας σκεφτεί ακόμα, ο κάθε αγνός Πατριώτης και Εθνικιστής, την αντιμετώπιση και την προβολή που απολαμβάνει ο Καρατζαφέρης με το «politically correct» τηλεκόμμα του από το Σύστημα: "Παράλληλα, με τον ΛΑΟΣ στη Βουλή να προσπαθεί- κατά το δυνατόν - να εντάξει τα «εθνικά θέματα» σε πολιτικώς ορθό πλαίσιο, εκ των πραγμάτων τα δεξιά της Δεξιάς μένουν σε μαζικό επίπεδο ακάλυπτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η στάση του κόμματος του κ. Γ. Καρατζαφέρη να θεωρείται «προδοτική» από τους «καθαρόαιμους» ακροδεξιούς"...

Είμαστε ο μεγαλύτερος φόβος των καταστροφέων της Πατρίδας και αυτό είναι ήδη επίτευγμα!

Μπουρλοτιέρης
http://www.antepithesh.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: