Featured Posts

14/3/12

ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ


Μεγάλη η αγωνία η οποία επικρατεί τόσο στο εγχώριο, όσο και στο διεθνές κατεστημένο για το εάν θα μπει ή όχι στις προσεχείς εκλογές στη Βουλή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεκάδες τα άρθρα σε ελληνικές εφημερίδες και οι αναφορές σε τηλεοπτικούς σταθμούς και απόλυτη η συνωμοσία της σιωπής με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όλους αυτούς είναι σαν να μη υπάρχει παρ’ όλο το γεγονός ότι αποτελεί μία ζώσα πολιτική πραγματικότητα, η οποία καταγράφεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, η αγωνία αυτή δεν υπάρχει μόνον εντός Ελλάδος αλλά και εκτός της χώρας. Για «μια πρωτοφανή ανατροπή» ανέφερε σε δημοσίευμά του προ ημερών το Ρόιτερ, ενώ ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν στην Μπιλντ, στο Der Spiegel καθώς και στους New York Times. Προς τι όλη αυτή η αναστάτωση; Γιατί να τους απασχολεί τόσο πολύ το καθώς όλα δείχνουν επερχόμενο γεγονός της εισόδου ενός ΑΛΗΘΙΝΟΥ και όχι στημένου εθνικιστικού κινήματος στο κοινοβούλιο; Μήπως αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και επικίνδυνο για το σύστημα εντός και εκτός της χώρας; Μήπως, μια εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής σημαίνει πολύ περισσότερα από την παρουσία της στην Βουλή; Μήπως με τον τρόπο αυτό σπάει ένα αμαρτωλό καθεστώς πολλών δεκαετιών και όχι μόνον στην Ελλάδα;

Ένας χρόνος προεκλογικός αγώνας
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι αυτό το 3,5% της Χρυσής Αυγής, το οποίο είναι σημαντικά μεγαλύτερο, όπως εξομολογούνται οι υπεύθυνοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων και υπαινίσσονται στα άρθρα τους οι δημοσιογράφοι, αποτελεί μια μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής γιατί είχε και έχει να αντιμετωπίσει απέναντί της ένα ολόκληρο καθεστώς και αυτοί οι ξεχωριστοί Έλληνες και Ελληνίδες, που βασίζονται και ελπίζουν στο Κίνημά μας, προηγουμένως έχουν γυρίσει με περιφρόνηση την πλάτη σε όλους αυτούς που για περισσότερα από δέκα χρόνια συκοφαντούν και λασπολογούν συστηματικά το Κίνημά μας!
Είναι μια νίκη ενάντια στην χούντα των χρυσοκάνθαρων των καναλιών και των φυλλάδων. Είναι μια νίκη ενάντια στην δικτατορία των διεφθαρμένων.
Πριν λίγες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA παραποίησε τα στοιχεία δημοσκοπήσεως, εξαφανίζοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αποστείλαμε εξώδικο στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Απάντηση καμμία, απόλυτη σιωπή… Ψευτορωμαίικο ή γραικυλιστάν; Μάλλον και τα δύο μαζί.
Όπως γνωρίζετε, από τις αρχές του 2011 η χώρα ευρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο είχαμε διώξεις, είχαμε λάσπη, είχαμε αντισυγκεντρώσεις και είχαμε και συνωμοσία σιωπής, την οποία σπάσαμε, παίρνοντας τους δρόμους και τις πλατείες σε πόλεις και σε χωριά. Γνωστή η εικόνα με τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που κρατώντας Γαλανόλευκες μοιράζουν απλές προκηρύξεις. Φτάσαμε παντού και σπάσαμε το φράγμα της σιωπής με θυσίες και με αγώνα και ο Λαός μας γνώρισε από κοντά και ένα μέρος του είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει είναι μαζί μας κι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και μεγαλύτερο.
Βεβαίως το να κάνεις πολιτική, εντός εισαγωγικών πολιτική, στο γραικυλιστάν είναι μια πολύ βρώμικη υπόθεση, βλέποντας ανάμεσα σε όλα τα άλλα τα βρώμικα παιχνίδια του παρακράτους και των τρωκτικών του καθεστώτος, των κατά τόπους κομματαρχών, οι οποίοι για να βγάλουν το παντεσπάνι τους υποστηρίζουν ακόμη αυτούς που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την χώρα. Όμως, εμείς θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. Την πρώτη μάχη ενός ολοκληρωτικού πολέμου!
Η προσπάθεια, όμως, να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει πολλές μορφές. Έτσι από την κρατική τηλεόραση που πληρώνει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, ο ευρισκόμενος σε πολιτική κατρακύλα Καρατζαφέρης προέβη σε μία ακόμη συκοφαντική επίθεση. Ο ρόλος που έπαιζε μέχρι τώρα σαν βαλβίδα ασφαλείας του συστήματος για να εγκλωβίζει τους εθνικιστές και τους απροσκύνητους πατριώτες τελειώνει και αυτό τον φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Όταν ο Καρατζαφέρης δίνει μαθήματα… πατριωτισμού!
Δήλωσε, λοιπόν, ο Καρατζαφέρης στην ΝΕΤ: «…Φοβούμαι ότι όταν κάποιος καταφεύγει σε τέτοιου είδους μορφώματα, είναι πάρα πολύ απελπισμένος. Δεν ξέρω τι έχει να προσθέσει μια τέτοια κίνηση. Σε κάποιες άλλες, μια ή δύο χώρες, αφού αντιλήφθηκαν το αδιέξοδο το μετάνιωσαν πικρά. Θέλω Έλληνες πατριώτες. Θα μπορούσα να τους ακούσω αυτούς τους ανθρώπους εάν έλεγαν κάτι εναντίον της Γερμανίας. Εάν έλεγαν κάτι για το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Δεν λένε τίποτα για όλα αυτά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι περισσότερο Γερμανοί πατριώτες, και εν συνεχεία Έλληνες πατριώτες. Αυτό για εμάς είναι εμπόδιο για οποιαδήποτε σκέψη. Οι ίδιοι οι πολίτες και οι κάτοικοι του Άγιου Παντελεήμονα, αισθάνθηκαν τον “βρόγχο” και τις επιπτώσεις του και τους έχουν απομακρύνει. Θεωρώ ότι αυτό είναι μια νίκη της δημοκρατίας. Όσοι θέλουν να είναι μέσα στη Βουλή, πρέπει να κινούνται αυστηρά μέσα στο κοινοβουλευτικό τόξο. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση, είτε Αριστερά, είτε Δεξιά. Εάν επιτρέψουμε σε “ακραία στοιχεία” να μπουν στο Κοινοβούλιο, φοβούμαι ότι δεν θα είναι η εικόνα της δημοκρατίας, όπως όλοι προσπαθούμε…»
Ανάξια απαντήσεως τα λεγόμενά του και βεβαίως οι «δημοκράτες» δεν μπήκαν στον κόπο να ζητήσουν αντίλογο στα όσα είπε. Μέσα από αυτή τη σελίδα θα του θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2002 είχε ζητήσει συνεργασία από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τότε φαίνεται ήμασταν πατριώτες… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν επιτρέπει σε κανέναν και πόσο μάλλον στον Καρατζαφέρη να αμφισβητεί τον πατριωτισμό των αγωνιστών της. Πόσο μάλλον που όταν εμείς τρέχαμε στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό το ’92 και το ’93, αυτός ήταν εξαπτέρυγο του Μητσοτάκη, που μιλούσε για διπλή ονομασία. Φυσικά και καταδικάζουμε τα εγκλήματα πολέμου κατά των Ελλήνων και όλα όσα λέει αυτός ο Καρατζαφέρης, που υπέγραψε το Μνημόνιο, με το οποίο παραχωρήθηκε εθνική κυριαρχία αποτελούν λάσπη και συκοφαντία.
Ας μιλήσουμε για πατριωτισμό λοιπόν. Αυτός ο κύριος, ο οποίος υπηρέτησε την θητεία του εντός λεκανοπεδίου και έχει στο κόμμα του φυγόστρατους και αστράτευτους, που ήταν τον Ιούλιο του 1974; Άναβε κεράκια και πανηγύριζε, την ίδια ώρα που ο Αττίλας έσφαζε στην Κύπρο για τον ερχομό της «δημοκρατίας». Αυτό έκανε. Ο υπογράφων το κείμενο αυτό σε ηλικία 17 ετών, έδινε αίμα για τους τραυματίες της Κύπρου μας, στο σταθμό Πρώτων Βοηθειών στην οδό Πειραιώς, δηλώνοντας ψέματα ότι είναι 18 ετών γιατί οι ανήλικοι απαγορεύεται να δίνουν αίμα. Επί πλέον πήγε στα γραφεία της θρυλικής ΕΦΕΚ των Κυπρίων Ενωτικών φοιτητών στην οδό Αμερικής και δήλωνε εθελοντής για να πάει με το καράβι, που έφυγε με τον Συνταγματάρχη Παπαποστόλου για να πολεμήσει στην Κύπρο. Φυσικά δεν με δέχθηκαν πάλι λόγω ηλικίας και στην συνέχεια πήγα στο ΚΓ’ Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσω εθελοντής, την ίδια στιγμή που οι δύο αδελφοί μου ο ένας μόνιμος, ο άλλος έφεδρος αξιωματικός ήταν ήδη επιστρατευμένοι.
Ο υπογράφων το κείμενο αυτό πολέμησε με συνέπεια από το 1974 μέχρι σήμερα το εθνικά ένοχο καθεστώς της μεταπολίτευσης και θα συνεχίσει να το πολεμά μέσα από τις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είτε σαν επικεφαλής, είτε σαν απλός στρατιώτης μέχρι τέλους και όσο για τους περίφημους «δημοκράτες» του κοινοβουλευτικού τόξου, είδαμε που κατάντησαν και που οδηγούν την Πατρίδα μας!
Δεν διαθέτομεν «δηλώσεις μετανοίας»:2003 -2012
Θα τελειώσω το κείμενο αυτό με κάτι που έγραψα το 2003 γιατί εγώ δεν αρνούμαι ούτε μια λέξη από όσα έχω πει και έχω γράψει στο παρελθόν και δεν μετακινούμαι ούτε ένα χιλιοστό και αυτό το οποίο για μένα και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ίσχυε το 2003 ισχύει και για το 2012:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2003: «Σε αυτόν τον «όμορφο, αγγελικά πλασμένο ηθικό κόσμο» των ημερών μας για να έχεις θέση πρέπει να σιωπάς, να αρνείσαι την οποιαδήποτε πίστη σου, να προσκυνάς και να σέρνεσαι. Ε, λοιπόν, όχι! Δεν διαθέτομεν «δηλώσεις μετανοίας» και ούτε αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του κριτή στους άδικους ισχυρούς των ημερών μας και στα μίσθαρνα όργανά τους, στα πληρωμένα φερέφωνά τους, στα ΜΜΕ, που σε κάθε ευκαιρία μας συκοφαντούν και μας υβρίζουν… Η λάσπη τους δεν μας αγγίζει, όπως και δεν μας αγγίζουν οι αμφιβολίες, ο φόβος και ο τρόμος όσων πιστεύουν την λάσπη τους ή και εάν δεν την πιστεύουν, την υπολογίζουν. Σε ποιους αναφέρομαι; Μα σε όλους αυτούς τους κάποτε εθνικιστές, κάποτε δεξιούς, κάποτε ακροδεξιούς, κάποτε τίποτε και απ’ όλα, που με κάθε ευκαιρία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και λένε «εμείς δεν είμαστε φασίστες, δεν είμαστε αντισιωνιστές, δεν είμαστε ρατσιστές, δεν είμαστε ακροδεξιοί». Οι κύριοι αυτοί, που πίσω από τα μικρόφωνα των τηλεοπτικών σταθμών, που συχνά-πυκνά είναι καλεσμένοι κάνουν αυτές τις δηλώσεις μετανοίας, δεν μας αφορούν… ΕΜΕΙΣ Δεν διαθέτομεν δηλώσεις μετανοίας.»

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: