Featured Posts

9/3/12

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑ ...

Έντρομος από τη λαϊκή οργή στη Ρόδο ο Καρατζαφέρης


 
Ο Ελληνικός λαός θα του απαντήσει λίαν συντόμως…
Κατατρόμαξε τους ποικιλόχρωμους πολιτικάντηδες – υπευθύνους για τη δυστυχία μας, η αντίδραση του απλού λαού της Ρόδου εναντίον όλων των εκπροσώπων των κατεστημένων κομμάτων που βρέθηκαν στην προχτεσινή παρέλαση. Κι εκείνο που τους τρόμαξε πραγματικά, είναι το γεγονός ότι οι οργισμένοι Έλληνες του ακριτικού νησιού δεν ήταν τίποτα στημένοι μαλλιαροκουλτουριάρηδες συριζοαριστεριστές, κουκουέδες ή χουλιγκανάκια, «η χούντα δεν τελείωσε το ’73» και τέτοια. Ήταν απλοί καθημερινοί άνθρωποι του λαού, που εντελώς ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ εξέφρασαν την οργή τους. Αυτή την αυθόρμητη οργή του λαού τρέμει και ο… λαοφιλής μνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης, ο οποίος μιλώντας στον δημοσιογράφο που… φοράει μουστάκι και τον λένε Γιώργο Παπαδάκη, εξέφρασε τους φόβους του για την προεκλογική περίοδο και πρότεινε… απομόνωση των άκρων:
«Φοβούμαι ότι η προεκλογική περίοδος δεν θα είναι βατή και ομαλή. Είναι απαράδεκτα και εκφυλιστικά τα φαινόμενα που έγιναν στη Ρόδο, στις εκδηλώσεις ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Θα έχουμε καθαρά τηλεοπτικές εκλογές. Δεν θα μπορούν οι βουλευτές να πάνε στα καφενεία. Πρέπει να απομονώσουμε τα άκρα, γιατί βλάπτουν σοβαρά την υγεία της Δημοκρατίας μας».
Έννοια του και την απάντηση από τον ελληνικό λαό θα την πάρει προσεχώς!
(ΥΓ): Αν δείτε προσεχτικά το βίντεο με τη φυγάδευση των πολιτικάντηδων στο κτίριο της Περιφέρειας Δωδεκανήσου, θα παρατηρήσετε πως ο πρώην αρχιπράκτορας και νυν κατ’ απονομήν (επικρατείας) βουλευτής του… λαοφιλούς ΛάΟΣ Γ. Κοραντής, όταν ανέβαινε σχεδόν τρέχοντας τα σκαλιά κρυβόταν πίσω από τον πασοκικό περιφερειάρχη Μαχαιρίδη. Για ποιο λόγο; Για να μην τον πάρουν τα… κεράσματα του ροδιακού λαού ή μήπως για να μην τον πάρει η κάμερα ότι φυγαδεύεται για να γλιτώσει από την οργή του λαού;

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: