Featured Posts

14/3/12

Η Χρυσή Αυγή στον συνοριακό σταθμό Δοϊράνης


undefined 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΚΙΛΚΙΣ
Το Σάββατο 10/03/2012 στον συνοριακό σταθμό Δοϊράνης Κιλκίς, αντιπροσωπεία συναγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμπαραστάθηκε στον αγώνα των κατοίκων, ενάντια στον ξεριζωμό των χωριών τους και την καταστροφή του περιβάλλοντος και της υγείας τους, από τις γνωστές ιδιωτικές, αλλοδαπές εταιρείες εξόρυξης του Χρυσού της Ελλάδας.
Ο κόσμος ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ που παραβρέθηκε εκεί μας δέχτηκε με ενθουσιασμό και μας έδωσε συγχαρητήρια για την παρουσία μας. Βέβαια δεν μπορούσαν να λείπουν από την εκδήλωση και οι επί πληρωμή διαδηλωτές ανθέλληνες του αναρχικού χώρου από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, που μας ζήτησαν να κατεβάσουμε τις Ελληνικές σημαίες δηλώνοντας μας ότι τους προσβάλουν μιας και ο ένας τους ήταν Αλβανός και ο άλλος τους Τσετσένος και φυσικά όταν ρωτήθηκαν κατά που πέφτει η περιοχή που είναι να γίνουν τα μεταλλεία δεν γνώριζαν.

Βέβαια μετά από έναν ”δημοκρατικό” διάλογο και ενώ ήταν μόνο 25 έφυγαν από την εκδήλωση, αφού προσπάθησαν να προπηλακίσουν και αρκετούς από τους κατοίκους που εξέφρασαν την επιθυμία να έχει Ελληνικές σημαίες η εκδήλωση, ενω οι συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έφυγαν τελευταίοι απο τον χώρο του συνοριακού σταθμού μιας και έγινε ενημερωτική δράση στην περιοχή με διανομή εφημερίδων και έντυπου υλικού με τις θέσεις μας.
Οι κάτοικοι μας προσκάλεσαν να συμμετέχουμε και στις προσεχείς εκδηλώσεις τους με την παρακάτω δήλωση. “Έλληνες ήμαστε φυσικά και θέλουμε Ελληνικές σημαίες”.
Στην συνέχεια ακολούθησε δράση ενημερωτική στα χωριά Δοϊράνη, Μουριές, Κρητικά, Ακρίτας και στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: