Ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, εκλεγμένος σύνεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επί σειρά ετών μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αργολίδας και τ. Αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δαλαμανάρας Δήμου Άργους, με δήλωσή του προσχωρεί και συστρατεύεται στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή:
Δεν ανέχομαι την προδοσία της Πατρίδας μου από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, ψηφίζοντας το Μνημόνιο και συμμετέχοντας στην κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου, εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της και στέρησε την ελπίδα από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι καθημερινά εξαθλιώνονται. Γι΄αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση και το καθήκον να προσχωρήσω, με όλη μου την ψυχή και τη θέληση για αγώνα, στο Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στη μόνη Εθνική δύναμη ανατροπής του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, για να μπορέσει κάποτε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!
Καλώ κάθε έντιμο πολίτη, κάθε πατριώτη, να συστρατευτεί σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Η φωνή μας, η φωνή του μαχόμενου Ελληνικού λαού, πρέπει να ακουστεί δυνατή ως τα πέρατα της Οικουμένης!
Δημήτριος Σωτηρόπουλος
http://www.paratiritis-news.com/