Featured Posts

20/3/12

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Συγκλονιστική η προσέλευση στα εγκαίνια των γραφείων μας


Άλλη μια μεγάλη μέρα για τον Εθνικισμό και τους συνειδητοποιημένους Έλληνες ήταν η χθεσινή, καθώς εγκαινιάστηκαν τα 16α γραφεία, πανελλαδικώς, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μετά την Πάτρα και το Γύθειο, σειρά είχε ο φιλόξενος αττικός χώρος του Ασπρόπυργου. Εκεί στήθηκαν, με πολύ μεράκι και μαχητική διάθεση, τα νέα μας γραφεία, σε αυτήν την τόσο πολύπαθη περιοχή της δυτικής Αττικής, η οποία μαστίζεται, σε καθημερινή βάση, από την εγκληματική δράση των Ρομά και την κυβερνητική-αστυνομική αδιαφορία και ανικανότητα. Από νωρίς και μέχρι αργά το βράδυ, τα γραφεία μας ήταν κατάμεστα από 300 και πλέον Συναγωνιστές, υποστηριχτές και φίλους του Κινήματος.
Όλοι, συντοπίτες και συμπάσχοντες της ξεχασμένης αυτής περιοχής των δυτικών προαστίων. Όλοι, κάτοικοι και πολίτες μιας Ελλάδας ρημαγμένης από τους προδότες πολιτικάντηδες και τα εγκληματικά στοιχεία.
Οι ομιλίες των Συναγωνιστών και του Γ.Γ. του Κινήματος, Νικολάου Μιχαλολιάκου, καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας βγαίνουν από τον λήθαργο της μεταπολιτευτικής αλητείας και της εθνικής προδοσίας και συνειδητοποιούν ότι μόνο με την εγκόλπωσή τους στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα μπορέσουν να πολεμήσουν και να γκρεμίσουν τα σαπισμένα θεμέλια της πουλημένης ελλαδικής συγκυβέρνησης και των δεκανικιών αυτής.
Από εδώ και στο εξής, όμως, οι Έλληνες μαχητές του Ασπροπύργου, και της εν γένει περιοχής, θα έχουν ένα απάγκιο εθνικιστικό, ένα δυναμικό εφαλτήριο συσπείρωσης, οργάνωσης, ενημέρωσης και ενεργητικής δράσης, εναντίον του σάπιου μεταπολιτευτικού και ξενόδουλου κατεστημένου. Άλλη μια Χρυσή Μέρα, για το μόνο, εν Ελλάδι, Εθνικιστικό και Λαϊκό Κίνημα ανέτειλε χθες. Αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: