Featured Posts

6/3/12

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΝΔ !


Πριν τις εκλογές ή μετά; Ιδού η απορία! Όχι τώρα, αλλά από την πρώτη στιγμή που ο τηλεπρόεδρας Καρατζαφέρης έφυγε (πιο σωστά διαγράφηκε) από την ΝΔ, είχαμε προβλέψει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο… μαντρί. Όπως φαίνεται, έρχεται ο καιρός της μεγάλης επιστροφής! Ενώ μέχρι τώρα οι σε διατεταγμένη υπηρεσία ευρισκόμενοι δημοσιογραφικοί του παπαγάλοι δεν του έθεταν καν το ερώτημα, τώρα του το θέτουν. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Επίσης, ενώ μέχρι πρότινος ο τηλεπρόεδρας δεν άφηνε ούτε χαραμάδα επιστροφής του στη… μεγάλη αγκαλιά (που όλους τους «καλούς» χωρά…) και μιλούσε για κυβερνητικές συνεργασίες ως αρχηγός ξεχωριστού ορόφου της πολυκατοικίας (που κατήντησε παράγκα…), τώρα στην ουσία προαναγγέλλει την επιστροφή του στη Νουδού. Μιλώντας, λοιπόν, στο φιλικό του (μέχρι παρεξηγήσεως…) ραδιόφωνο του Real fm, είπε το εξής:

“-Θα επιστρέφατε στη Ν.∆;
-Ο Σαμαράς είχε πει ότι δεν θα επέστρεφε ούτε αρχηγός. Εγώ έχω πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σε αυτά τα βαρελότα.”
Οπότε, μένει να διευκρινίσει το εξής απλό: θα πάει… από κει που ’ρθε πριν από τις εκλογές –ανταποκρινόμενος στην «πανστρατιά» που κήρυξε ο Σαμαράς, ή θα πάει –αναγκαστικά- μετά τις εκλογές, όταν θα είναι εκτός βουλής; Ιδού η απορία!

 http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: