Featured Posts

20/3/12

Σε στρατόπεδο της Κοζάνης θα συγκεντρωθούν ...Λαθρομετανάστες


Τη δημιουργία του πρώτου χώρου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών χωρίς χαρτιά στη χώρα αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας. και ανέθεσε την φύλαξη σε ιδιωτική εταιρία φύλαξης να ρωτήσουμε θα οπλοφορούν οι ιδιώτες  φύλακες ; σε αντίθεση με το σύνταγμα της Ελλάδος ς;

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε πως θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή, με την οποία θα δίνεται το «πράσινο φως» για την δημιουργία του πρώτου «στρατοπέδου φιλοξενίας αλλοδαπών» στην Ελλάδα.

Θα στεγάζεται στην περιοχή της Κοζάνης, σε παλαιές εγκαταστάσεις που έχει παραχωρήσει ο Στρατός και θα έχει δυνατότητα να στεγάσει 1.000 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ευθύνη της περιμετρικής φύλαξης του χώρου θα έχει η Ελληνική Αστυνομία, όμως η αντίστοιχη αρμοδιότητα για το εσωτερικό του στρατοπέδου θα δοθεί σε ιδιωτική εταιρεία (security). δηλαδή να πληρώσουμε πανάκριβα την φύλαξη των λαθρομεταναστών και να μην παραχωρήσουμε την φύλαξη σε Έλληνες Εθνοφύλακες οι οποίοι πληρώνονται με επίδομα χωρίς ασφάλεια αλλά συνέβαλαν κατά κάποιο τρόπο στην μείωση της ανεργίας στις ακριτικές περιοχές !


 Βετεράνος : Να θυμίσουμε εδώ οτι στην Κοζάνη υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις πυρομαχικών και αποθηκών ...Επίσης να θυμίσουμε οτι η Εθνοφυλακή στην Δυτική Μακεδονία αφοπλίστηκε με διαταγή πρίν απο ένα χρόνο Σαν πολλά μαζεύονται  
 
http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: