Featured Posts

8/3/12

Στο 25% η «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας!


Στο 25% η «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας!
Πανικό έχει προκαλέσει στο πολιτικό σύστημα η ραγδαία άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα, καθώς όπως εκτιμούν αναλυτές με τη δυναμική που έχει αποκτήσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι πολύ πιθανόν να το οδηγήσει στο κατώφλι της επόμενης Βουλής!
Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσκόπηση για την Α’ Αθηνών που παρήγγειλε μεγάλο κόμμα και ολοκληρώθηκε μόλις χθες, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ενυπωσιακό ποσοστό που ξεπερνά το 17%.
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως αυτές του άξονα Πατησίων-Αχαρνών (Πατήσια, Άγιος Νικόλαος, Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας κ.α), αλλά και στον Κολονό η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 25%, ξεπερνώντας κατά πολύ τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!
Αυτό που έκανε, πάντως, τους δημοσκόπους να… τρίβουν τα μάτια του είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει αρχίσει να κεδίζει πολλούς υποστηρικές και στις καλές περιοχές της Αθήνας (Κολωνάκι, Νεάπολη).
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στα επιτελεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που βλέπουν να συρικνώνεται η δύναμή τους στην πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να εκλέξουν ελάχιστους βουλευτές στην Α’ Αθηνών στις επόμενες εκλογές…
ΠΗΓΗ: apospasma.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: