Featured Posts

22/3/12

ΚΙ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΖΩΑ... ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ 15ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ!


Οι Saqib Hussain (31) και Wahid Hussain (19) κατηγορούνται με άλλους τέσσερις για το βιασμό της 15χρονης
Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε μια 15χρονη στα χέρια έξι αντρών ηλικίας από 18 έως 45 ετών παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο Leeds Crown Court του Yorkshire.

Οι Ali Rehman, 26 ετών, ο αδερφός Hassan, 18 ετών, ο Larasab Hussain (45), ο Faisar Younas (23), ο Saqib Hussain (31) και ο and Wahid Hussain (19) κατηγορούνται για το βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού.
Οι κατηγορούμενοι μάλιστα φρόντισαν να τραβήξουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις αποτρόπαιες πράξεις τους, την ώρα που το κορίτσι που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τους παρακαλούσε να της δώσουν πίσω τα ρούχα της και να την αφήσουν να φύγει.

Η 15χρονη, όπως ελέχθη στο δικαστήριο, είχε βγει με μια φίλη της το βράδυ της 11ης Μαΐου του 2010. Αφού κατανάλωσαν αλκοόλ πήγαν στο σπίτι του Ali Rehman, όπου συνέχισαν να πίνουν ουίσκι μαζί με τον ίδιο και την παρέα του.

Λίγες ώρες μετά η φίλη της έφυγε από το σπίτι με τον Rehman για να αγοράσουν μαριχουάνα, αφήνοντας την 15χρονη πίσω «επειδή είχε πιει πολύ και έπρεπε να κοιμηθεί» μαζί με τους υπόλοιπους.

Την οδήγησαν στον επάνω όροφο, όπου την άφησαν πάνω σε ένα στρώμα, και όπως κατέθεσε η ίδια ο Rehman άφησε το φίλο του Saqib Hussain να μπει στο δωμάτιο και του είπε: «Έχεις 10 λεπτά».

Μετά από λίγη ώρα ο Rehman μπήκε στο δωμάτιο και τη βίασε, αλλά σταμάτησε όταν ο αδερφός του μπήκε στο δωμάτιο και του είπε ότι έπρεπε να φύγουν.

Η οικογένεια της ανήλικης είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή της, επειδή έλειπε όλο το βράδυ από το σπίτι.
Στη συνέχεια ο Rehman της είπε να βάλει τα ρούχα της, τη σήκωσε στα χέρια του και την πήγε στο σπίτι του συγκατηγορούμενού του Faiser Younas.

Σε κάποια στιγμή η 15χρονη, είπε στους ενόρκους ότι ξύπνησε και είδε δύο άντρες να προσπαθούν να τη βιάσουν ταυτόχρονα και ότι θυμάται ότι έκλαιγε όλη την ώρα.

Η συμμορία μετά έβαλε το κορίτσι σε ένα ταξί, που οδηγούσε ο Larasab Hussain, και πήγαν να πάρουν κι άλλο αλκοόλ. Όπως κατέθεσε η ανήλικη εκείνη τη στιγμή άρχισε να συνέρχεται από τη μέθη, αλλά της έδωσαν να πιει κι άλλη βότκα και την οδήγησαν ξανά στο διαμέρισμα του Hussain, όπου συνέχισαν να την κακοποιούν.

Στο βίντεο μάλιστα, ένας εξ αυτών ακούγεται να λέει ότι δε θέλει να φαίνεται το πρόσωπό του στις φωτογραφίες.
Μετά γύρισαν στο σπίτι του Rehman όπου η αστυνομία εντόπισε το κορίτσι το επόμενο πρωί.
Η δίκη συνεχίζεται.
 
 newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: