Featured Posts

7/3/12

Συκοφαντική επίθεση Καμμένου κατά Χρυσής Αυγής στον ΑΝΤ1



- «Πιστεύουνε στη γερμανική κατοχή. Δεν πάνε σε μνημόσυνα στο Δίστομο, δεν πάνε στα Καλάβρυτα. Διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού και αυτό είναι επικίνδυνο…» - Καμμένος – Καρατζαφέρης η ίδια κασέτα… Έχουν μεγάλο θράσος τα μπάζα και τα ερείπια του πολιτικού κατεστημένου για να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή!
Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής από την κεντροδεξιά παράγκα. Ο Καμμένος είπε σήμερα στον ΑΝΤ1 ακριβώς τις ίδιες ανοησίες που έλεγε χθες στη ΝΕΤ ο Καρατζαφέρης. Έχουν μεγάλο θράσος τα μπάζα και τα ερείπια του πολιτικού κατεστημένου για να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. Τους προβάλλουν όμως ασταμάτητα τα ΜΜΕ του μνημονιακού κράτους και των νταβατζήδων. Δυστυχώς, στην ψευτο-δημοκρατία τους, δε διαθέτουμε δημόσιο βήμα για να τους απαντήσουμε ζωντανά και να τους βάλουμε στη θέση τους.
Δεν είναι τυχαίο που Καμμένος και Καρατζαφέρης βάζουν ακριβώς την ίδια κασέτα όταν πρόκειται να συκοφαντήσουν το Κίνημά μας. Ο Καμμένος είναι το alter-ego του Καρατζαφέρη και αισθητικά και πολιτικά. Τώρα που το τηλε-κόμμα ΛΑΟΣ έγινε τηλε-πτώμα, διόρισαν κομματάρχη τον Καμμένο, για να μαντρώσει τα πρόβατα που ξεφεύγουν από το μεγάλο μαντρί της ΝΔ.
Ξεχνάει όμως το Σύστημα ότι όλοι αυτοί οι κομματάρχες είναι πλέον καμμένοι στην κυριολεξία. Ο λαός έχει σιχαθεί να τους βλέπει 20 χρόνια βουλευτές και υπουργούς και κανείς δεν πιστεύει ότι ξύπνησαν στα γεράματα και είδαν το φως το αληθινό. Το ίδιο σύστημα που στήριζαν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λακέδες, σήμερα τους προωθεί με χίλια, νομίζοντας πως έτσι θα περιορίσει την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Και μία ερώτηση προς τον δημοσιογράφο Παπαδάκη, που τον τελευταίο καιρό έχει μετατρέψει την εκπομπή του σε… “press conference” του Καμμένου. Γιατί δε λες λέξη για την προβληματική ΕΛΙΝΤΑ και για την υπόθεση της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου, που τη σκαπούλαρε τελικά ο Καμμένος, κάνοντας χρήση της βουλευτικής του ασυλίας; Με τέτοιους «αδιάφθορους» θα σώσουμε τη χώρα;
Ολόκληρη η εκπομπή εδώ:http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=ku4_d4a1xj_sg%3d

Δεν υπάρχουν σχόλια: