Featured Posts

21/9/11

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ! His master voice…



Στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού των μεγαλοεργολάβων (Mega), εμφανίστηκε χθες βράδυ ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης. Αυτό βεβαίως δεν είναι είδηση, καθότι η εμφάνισή του στα κανάλια των νταβατζήδων είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση, αλλά το ότι αποδείχθηκε περίτρανα πως είναι το πιο ξεφωνημένο φερέφωνο των «νταβατζήδων».
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο τηλεπρόεδρος πέραν του ότι επέμεινε στα γνωστά (και κουραστικά) περί της ανάγκης «συναίνεσης» και συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ κ.λπ. «προθύμων», έριξε το «ευφυές» σύνθημα «Καλύτερα στην εντατική παρά στο νεκροτομείο» κι εμφάνισε κι άλλη μία… σωτήρια λύση: αν δεν τα βρίσκουν οι Σαμαράς-Παπανδρέου, για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός, να μην γίνει κανένας από τους δύο, αλλά να στηρίξουν «τρίτο πρόσωπο». Ιδού τι είπε κατά λέξει: «Μία από τις λύσεις που προτείνω, είναι να συναινέσουν τα δύο κόμματα και με την ανοχή τη δική μας, να ορίσουν ένα τρίτο πρόσωπο, προσωπικότητα, σαν πρωθυπουργό, και να του αναθέσουν τη διακυβέρνηση».
Μάλιστα. Αυτή είναι, λοιπόν, «μία από τις λύσεις που προτείνει» ο τηλεπρόεδρος. Μόνο που άλλος είναι αυτός που μία ημέρα νωρίτερα από τον τηλεπρόεδρο την προτείνει, και μάλιστα με το ίδιο «ευφυές» σύνθημα! Τι… σύμπτωσις! Έτσι, λοιπόν, στο κύριο άρθρο στο «Βήμα της Κυριακής» (το άρθρο αναδημοσιεύτηκε και στα «Νέα» της Δευτέρας), με τίτλο «Στην εντατική ή στο νεκροτομείο; - Ανοικτή επιστολή προς τους κ. κ. Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά», ο κληρονόμος του Λαμπράκη, διευθυντής του ΔΟΛ και μεγαλομέτοχος του mega, Σταύρος Ψυχάρης, αφού πρώτα κάνει έκκληση στους δύο πολιτικούς αρχηγούς να «τα βρουν», καταλήγει: «Κι αν χρειάζεται, παραμερίστε και οι δύο κι αναθέστε με κοινή απόφασή σας την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας σε τεχνοκράτη που δεν πολιτεύεται και δεν θα πολιτευθεί».
Εδώ, λοιπόν, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ότι τα… μεγάλα πνεύματα Ψυχάρη-τηλεπροέδρου συναντήθηκαν ή ότι ο τηλεπρόεδρος είναι φερέφωνο των «νταβατζήδων». Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: