Featured Posts

18/9/11

Συγκεντρώσεις σε Μελιγαλά και Καλαμάτα



Σήμερα το πρωί, μέλη της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκαν στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο για τα χιλιάδες αθώα θύματα των συμμοριτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Η παρουσία του κόσμου ήταν μικρότερη από εκείνη των τελευταίων ετών και ευτυχώς που υπήρχαν εκεί οι νεολαίοι του Κινήματός μας για να δώσουν παλμό με τα συνθήματά τους και να υπενθυμίσουν σε κάποιους ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο θρησκευτικό μνημόσυνο, όπως μερίδα των διοργανωτών πιστεύει. Κατατέθηκαν στεφάνια τόσο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, όσο και από την Τ.Ο. Καλαμάτας και τους πυρήνες Γαργαλιάνων και Πάτρας. Όπως ήταν αναμενόμενο αποδοκιμάστηκε έντονα ο εκπρόσωπος του τηλεκόμματος Καρατζαφέρη όπου άκουσε διαμαρτυρίες για την στάση του Λά.Ο.Σ. σε σειρά ζητημάτων.
Τα μέλη μας μοίρασαν εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και αποχώρησαν με το πέρας της συγκέντρωσης με πλήρη πειθαρχία. Οι παριστάμενοι μιλούσαν θετικά για την Χρυσή Αυγή, προσβλέποντας σε αυτή μια ελπίδα για να ελευθερώσουμε επιτέλους την Πατρίδα μας από τους σύγχρονους Εφιάλτες.
Αργότερα, το μεσημέρι, περισσότεροι από 100 Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας όπου πραγματοποιήθηκε προπαγανδιστική εξόρμηση που εξελίχθηκε σε αυθόρμητη συγκέντρωση με ομιλία μάλιστα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου! Ο Αρχηγός μάλιστα έκανε δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό BEST που θα προβληθούν στο μεσημεριανό δελτίο των 3, όπως επίσης και πλάνα από την συγκέντρωση στον Μελιγαλά. Τα μέλη της Τ.Ο. Καλαμάτας μάλιστα συνέχισαν την διανομή εφημερίδων στην παραλία της πόλης με τον κόσμο να δέχεται με θετικότατα σχόλια την παρουσία τους. Περισσότερες φωτογραφίες θα δείτε σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: