Featured Posts

18/9/11

ΤΥΦΛΗ Ή ΤΥΦΛΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;



Πιάστηκε κλέφτης, τον άφησαν ελεύθερο και τον ξαναέπιασαν την ίδια μέρα να κλέβει…
Στη Θεσσαλονίκη, ένας διερχόμενος πολίτης εντόπισε ύποπτες κινήσεις ενός νεαρού σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ειδοποίησε την αστυνομία. Έτσι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο νεαρό τη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει! Οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφορου στον εισαγγελέα όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης. Όμως, ο διαρρήκτης άσκησε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης κι επομένως σύμφωνα με το δικαστικό σύστημα που έχουν θεσπίσει οι “προοδευτικοί” που μας κυβερνάνε αφέθηκε ελεύθερος.
Αποτέλεσμα; Ο 25χρονος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
Τόσο στο εμπόριο ναρκωτικών όσο και στα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης χρησιμοποιούνται κατά κόρον κλεμμένα αυτοκίνητα… Ο νοώ νοείται για ποιο λόγο το δικαστικό σύστημα ή κύκλωμα όπως είχε αποδεικτεί όχι πολύ καιρό πριν αποδεικνύει τόσο μεγάλη ανεκτικότητα σε τέτοιες περιπτώσεις. Εδώ, είχαν αφήσει ελεύθερο Αλβανό σεσημασμένο μαχαιροβγάλτη με απόπειρες ανθρωποκτονιών…Ο εν λόγω εγκληματίας μαζί με ένα συμπατριώτη του-με “καλό” ποινικό μητρώο επίσης- μαχαίρωσαν θανάσιμα δύο ανήλικα Ελληνόπουλα στο Διαβατό της Βέροιας. Πιάστηκαν κατόπιν της πίεσης που άσκησε στην τοπική κοινότητα με διάφορους τρόπους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Είναι απορίας άξιο, αν πραγματικά υπάρχει κάποιος θεσμός ο οποίος έχει μείνει αλώβητος από τα κόμματα των φιλελεύθερων (ΝΔ) και σοσιαλιστών (ΠΑΣΟΚ και λοιπών αριστερών) που κυβερνούν τόσα χρόνια τη χώρα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Είναι η ώρα των Εθνικιστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια: