Featured Posts

18/9/11

Έξω οι προδότες από την Μακεδονία



-Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στην θρασύτατη πρόκληση των Σκοπιανών, σιγή ιχθύος από τους υπερπατριώτες του καναπέ- Με την πλήρη ανοχή και κάλυψη των αρχών (τοπικών και μη) η αντεθνική δράση του Ουρανίου Τόξου συνεχίζεται χωρίς το παραμικρό εμπόδιο, εντός κι εκτός συνόρων. Μετά την ματαίωση παρόμοιας εκδήλωσης στην πρωτεύουσα, κατόπιν παρεμβάσεως της Χρυσής Αυγής και πάλι, οι ίδιοι ιθύνοντες νόες αποφάσισαν να δράσουν εκ νέου στα ακριτικά χωριά της Μακεδονίας, εκεί όπου η δράση τους, αλλά και οι ιδέες τους βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους τους τοπικούς άρχοντες, καθώς οι τελευταίοι αναντίρρητα τους παραχωρούν δημόσια κτίρια και στάδια για τις εκδηλώσεις τους. Έτσι, για ακόμη μία φορά οι «σύνεδροι» του Ουράνιου Τόξου νοίκιασαν αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Φλώρινα, όπου αποπειράθηκαν να παρουσιάσουν το «Μακεδονικό λεξικό», ένα μύθευμα το οποίο υποτίθεται ότι αποδεικνύει την ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.
Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, τελείως αιφνιδιαστικά, εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής από την Φλώρινα αλλά και τους γύρω νομούς, απέκλεισαν την είσοδο του ξενοδοχείου, προκαλώντας αναστάτωση και δίνοντας την πρέπουσα απάντηση στους προδότες. Η Χρυσή Αυγή -και μόνο αυτή- ήταν εκείνη που για ακόμη μία φορά ανέλαβε το τεράστιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ να σταθεί απέναντι στους ανθέλληνες πράκτορες, προσπαθώντας να ματαιώσει τα σχέδια τους.
Θλιβερά απόντες οι κάθε λογής πατριώτες, από μετριοπαθείς μέχρι…ακραίους, που όχι μόνο απουσίασαν από το ξενοδοχείο, αλλά δίστασαν να δηλώσουν έστω και λεκτικά την αντίδραση τους σε αυτή την πρόκληση. Σιωπή από τη ΝΔ, από τις λεγόμενες «ανεξάρτητες» προσωπικότητες της κεντροδεξιάς παράγκας, σιωπή και από το ΛΑΟΣ, που ο ίδιος ο πρόεδρος του μόλις τρεις ημέρες πριν εξήγγειλε από το Βελλίδειο μέγαρο τον υπέρμετρο πατριωτισμό του.
Όμως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε πολύ πιο γρήγορα κι έτσι για ακόμη μία φορά μπροστά στις πραγματικές προκλήσεις όλοι τους υποχώρησαν και σιώπησαν. Μόνο η Χρυσή Αυγή όρθωσε το ανάστημα της, όπως έκανε και με το κάψιμο του βιβλίου της Ρεπούση, όπως έκανε πέρσι στην Αθήνα με την ματαίωση της παρουσίασης του «Μακεδονικού λεξικού», όπως έκανε και χθες στην Φλώρινα για το ίδιο ακριβώς ζήτημα.
Οι απορίες μας λοιπόν είναι εύλογες. Γιατί τέτοια σιωπή γύρω από την παρακρατική δράση του Ουρανίου Τόξου; Ποιοι είναι αυτοί που επιμένουν στην αναζωπύρωση σεναρίων περί μειονοτήτων εντός Ελλάδος; Και άραγε γιατί οι επώνυμοι-ανώνυμοι επιτέθηκαν εναντίον του ξενοδοχείου «Αύρα» με πέτρες και μπογιές στη Ραφήνα, εκεί όπου επρόκειτο να λάβει χώρα εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, και σήμερα έκαναν τις πάπιες; Πολλά τα γιατί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: