Featured Posts

19/9/11

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ-ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ "ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!





 Πολύς κόσμος βρέθηκε σήμερα στον χώρο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των ανθελλήνων μπολσεβίκων, που πριν από 67 χρόνια κατέσφαξαν χιλιάδες αθώους Έλληνες, σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που παρέμεινε ατιμώρητο.

Εντυπωσιακή η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής από Πελοπόννησο και Αθήνα, με συνθήματα εναντίον των πολιτικών και των αριστερών.

Παντελώς απούσα για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία του Μεσσήνιου Σαμαρά, ενώ από το Λαος υπήρχαν δύο εκπρόσωποι, που όμως δεν κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο. (πηγή)



Μελανό σημείο της εκδήλωσης η ομιλία του Δημάρχου της περιοχής, ο οποίος, παρότι πλασάρεται ως "ανεξάρτητος δεξιός", σε μια ομιλία-παραλήρημα καταδίκασε τα συνθήματα εναντίον των σφαγέων αριστερών, τονίζοντας πως "η σημερινή μέρα πρέπει να είναι μέρα συμφιλίωσης με όλους"!!!

Αποτέλεσμα, να αποδοκιμαστεί έντονα από το σύνολο των παρευρισκομένων, που δεν πίστευαν στ'αυτιά τους τα προκλητικά λόγια ΥΠΕΡ των κομμουνιστών, σε έναν χώρο όπου εκείνοι διέπραξαν φρικαλεότητες εναντίον Ελλήνων.

Από το πρωί, μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν στο χώρο της θυσίας  για το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο για τα χιλιάδες αθώα θύματα των συμμοριτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά και οι νεολαίοι του Κινήματός έδωσαν παλμό με τα συνθήματά τους και υπενθύμισαν σε κάποιους ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο θρησκευτικό μνημόσυνο, όπως μια μερίδα των διοργανωτών πιστεύει. Κατατέθηκαν στεφάνια τόσο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, όσο και από την Τ.Ο. Καλαμάτας και τους πυρήνες Γαργαλιάνων και Πάτρας.

Αργότερα, το μεσημέρι της Κυριακής, περισσότεροι από 100 Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας όπου πραγματοποιήθηκε προπαγανδιστική εξόρμηση που εξελίχθηκε σε αυθόρμητη συγκέντρωση με ομιλία μάλιστα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου! Ο Αρχηγός μάλιστα έκανε δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό BEST.

www.stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: