Featured Posts

23/8/11

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η κρίση και οι ένοχοι



Έρχονται δύσκολες ημέρες μας λένε οι αναλυτές σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς…
Την ίδια δε στιγμή που μειώνουν τις συντάξεις πείνας ανθρώπων που πλήρωναν τα ασφαλιστικά τους ταμεία για 30 και 40 χρόνια, δίνουν δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες για να τις διευκολύνουν(…), ενώ χαρίζουν χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων στους γνωστούς μεγαλοαπατεώνες που λυμαίνονται την δημόσια ζωή της χώρας. Έχουν δε το θράσος και μιλούν για διαφάνεια, εντιμότητα και περιστολή της σπατάλης, την ίδια στιγμή που με τους νόμους, που οι ίδιοι έφτιαξαν μένουν ατιμώρητοι πολιτικοί, που αποδεδειγμένα έκλεψαν και δεν το έκρυψαν, διάγοντας πολυτελή βίο και έχοντας στην κατοχή τους πολυτελείς κατοικίες, τις οποίες ασφαλώς δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσουν με την βουλευτική ή υπουργική τους αποζημίωση.
Οι δύσκολες, λοιπόν, ημέρες που έρχονται δεν ήλθαν από το πουθενά, είναι αποτέλεσμα και έργο αυτών οι οποίοι μας παριστάνουν τους σωτήρες και βεβαίως ένα μέρος του λαού υποτεταγμένο στην μοίρα του πιστεύει τα μεγάλα τους ψέματα ή παριστάνει πως τα πιστεύει και θα δεχθεί είναι βέβαιον παθητικά την κατάσταση. Όμως, είναι επίσης βέβαιον ότι ένα άλλο τμήμα του λαού θα αντιδράσει δυναμικά και την αντίδρασή του αυτή θα προσπαθήσει το σύστημα με κάθε τρόπο να την ποδηγετήσει.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει χρέος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που έρχονται να βρεθεί στην πρωτοπορεία του αγώνα ενάντια στην δικτατορία των διεφθαρμένων, που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή της κατάσταση. Έχει χρέος, επίσης, να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ στον Λαό για το ποιοι είναι οι κλέφτες και οι λωποδύτες. Ποιοι είναι οι ένοχοι και να αναδείξει την πραγματικότητα και το γεγονός ότι τράπεζες, ΜΜΕ και πολιτικό κατεστημένο όχι απλά έχουν μεταξύ τους δεσμούς αίματος, αλλά αποτελούν ένα ενιαίο κέντρο εξουσίας, το οποίο είναι φανερό πλέον ότι λειτουργεί ενάντια στο Ελληνικό Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: